Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 09, 2020

Μελιτζάνες γεμιστές σε ροδέλες | foodaholics

Παρατηρούμε ότι τελευταία σας αρέσουν όλο και περισσότερο τα φαγητά και ειδικά τα
εποχικά, οπότε σε αυτή τη λογική και η σημερινή μας συνταγή. Πιστεύουμε θα σας αρέσει και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Καλή σας όρεξη! :)

Συστατικά

2 μελιτζάνες
 150 γρ αλλαντικά
 Πολύχρωμες πιπεριές
 3 αυγά
 2 κουταλιές νισεστέ
 Αλάτι-Πιπέρι
 Θυμάρι-Ρίγανη

Οδηγίες


  1. Κόβουμε τις μελιτζάνες σε ροδέλες.
  2. Τις βάζουμε σε νερό με αρκετό αλάτι για 1 ώρα να ξεπικρίσουν.
  3. Με την βοήθεια από ένα κουπ πατ ή ενός κουταλιού αφαιρούμε την ψίχα.
  4. Κόβουμε την ψίχα σε κυβάκια.
  5. Αναμειγνύουμε την ψίχα της μελιτζάνας με πολύχρωμες πιπεριές, αλλαντικά της επιλογής μας, τα αυγά, θυμάρι, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και δύο κουταλιές νισεστέ.
  6. Βάζουμε τα δαχτυλίδια από τις μελιτζάνες σε καυτό λάδι και τα γεμίζουμε με το μείγμα.
  7. Όταν ροδίσουν από την μία πλευρά τα γυρνάμε από την άλλη.
  8. Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε με αλάτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου