Παρατηρούμε ότι τελευταία σας αρέσουν όλο και περισσότερο τα φαγητά και ειδικά τα
εποχικά, οπότε σε αυτή τη λογική και η σημερινή μας συνταγή. Πιστεύουμε θα σας αρέσει και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Καλή σας όρεξη! :)
Συστατικά
2 μελιτζάνες
150 γρ αλλαντικά
Πολύχρωμες πιπεριές
3 αυγά
2 κουταλιές νισεστέ
Αλάτι-Πιπέρι
Θυμάρι-Ρίγανη
Οδηγίες
εποχικά, οπότε σε αυτή τη λογική και η σημερινή μας συνταγή. Πιστεύουμε θα σας αρέσει και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Καλή σας όρεξη! :)
Συστατικά
2 μελιτζάνες
150 γρ αλλαντικά
Πολύχρωμες πιπεριές
3 αυγά
2 κουταλιές νισεστέ
Αλάτι-Πιπέρι
Θυμάρι-Ρίγανη
Οδηγίες
- Κόβουμε τις μελιτζάνες σε ροδέλες.
- Τις βάζουμε σε νερό με αρκετό αλάτι για 1 ώρα να ξεπικρίσουν.
- Με την βοήθεια από ένα κουπ πατ ή ενός κουταλιού αφαιρούμε την ψίχα.
- Κόβουμε την ψίχα σε κυβάκια.
- Αναμειγνύουμε την ψίχα της μελιτζάνας με πολύχρωμες πιπεριές, αλλαντικά της επιλογής μας, τα αυγά, θυμάρι, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και δύο κουταλιές νισεστέ.
- Βάζουμε τα δαχτυλίδια από τις μελιτζάνες σε καυτό λάδι και τα γεμίζουμε με το μείγμα.
- Όταν ροδίσουν από την μία πλευρά τα γυρνάμε από την άλλη.
- Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε με αλάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου