Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 10, 2020

Κατάντια!!! - Ξύρισμα-Διαμαρτυρία Του Τζέισον Αντιγόνη Για Να Ψηφιστεί Ο Γκέι Γάμος



Ήταν μόλις πριν από λίγες ημέρες όταν μέσω μιας επιστολής, την οποία απέστειλε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Ιάσων Δούσης (Τζέισον-Αντιγόνη) του ζήτησε την άδεια να παντρευτεί

Ο Ιάσων Δούσης (Τζέισον-Αντιγόνη) έχει κατά καιρούς διαμαρτυρηθεί για διάφορα ζητήματα ανθρώπινων και ζωικών δικαιωμάτων. Είτε παρουσιαζόμενος σχεδόν ολόγυμνος σε πορείες κ διαδηλώσεις, και γράφοντας στο σώμα του συνθήματα με ισχυρό νόημα. Είτε φορώντας φόρεμα εισερχόμενος στη Βουλή για να παρακολουθήσει ψήφιση νομοσχεδίων ή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να παραστεί σε δίκη για τα θρησκευτικά στο σχολείο. Είτε αλώνοντας το τηλεοπτικό τοπίο συνεντευξιαζόμενος από σχεδόν όλους τους Έλληνες τηλεπαρουσιαστές και εισάγοντας καινά δαιμόνια και σπάζοντας όλα τα στερεότυπα.


Πέρυσι, ξύρισε το κεφάλι του και ανέβασε φωτογραφία στο ίνσταγκραμ δίνοντας ένα προεκλογικό μήνυμα. Φέτος, κάνει την ίδια κίνηση, προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το αίτημά του για ισότητα στον πολιτικό γάμο και για τα ομόφυλα ζευγάρια, λίγες ημέρες μετά την αποστολή γράμματος στον Πρωθυπουργό.

Η επιστολή που έγινε viral, στην οποία ο Ιάσων Δούσης ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην καθυστερήσει ούτε μέρα παραπάνω την κατοχύρωση του δικαιώματος στον γάμο και για τους ομοφυλόφιλους πολίτες, έρχεται τώρα να ενισχυθεί από το παρακάτω βίντεο. Ο γνωστός φροντιστηριούχος-ακτιβιστής ανεβάζει στα σόσιαλ μίντιά του ένα βίντεο την ώρα που ξυρίζει το κεφάλι του, εξηγώντας τους λόγους της εν λόγω πράξης και «με σοβαρά επιχειρήματα με και χιούμορ».

Δείτε το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου