Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 09, 2020

Τα άστρα και οι Θεοί μάς καθοδηγούν αλλά δεν θα αγγίξουν ποτέ το χέρι μας για να μας οδηγήσουν


Κανείς άνθρωπος δεν είναι απόλυτα συμβατός με κανέναν άλλον. Το θέμα είναι για πόσο θα αντέξεις να συμβιβάζεσαι να δέχεσαι και να παραβλέπεις. Διαφορές που μένουν και επιμένουν γίνονται σημεία τριβής προκαλώντας ρήξεις και εκρήξεις.
Άρης στον Κριό και με αναδρομή, για περισσότερο από μισό έτος. Οτιδήποτε κρύψαμε «κάτω από το χαλί» αναδύεται απαιτώντας διακαώς δικαίωση. Οι γέφυρες κλονίζονται και καταρρέουν: τώρα, πρέπει να διαλέξεις όχθη.
Ο πάντα βιαστικός Άρης σού χαρίζει έξι ολόκληρους μήνες παραμονής στο σπίτι του ώστε να έχεις όλο τον χρόνο να πάρεις αποφάσεις. Ένα εξαιρετικό συμπαντικό δώρο που προσφέρεται εξ ίσου εξαιρετικά σπάνια.
Βρίσκεσαι στο πρώτο βήμα. Εάν κάνεις τη σωστή επιλογή το πέρασμα του πολεμιστή Θεού από τα επόμενα ένδεκα ζώδια θα σου φέρνει διαδοχικές νίκες. Εάν όχι, και πάλι θα πίνεις νερό - όμως στίβοντας τις πέτρες.
Το Σύμπαν ακόμη και στους δυσκολότερους καιρούς, όπως αυτούς που διανύουμε, δεν παραλείπει να μας προσέχει. Αρκεί να μην παραλείπουμε να προσέχουμε και εμείς τον εαυτό μας. Για τον οποίο είμαστε υπεύθυνοι οι ίδιοι, καθώς τα άστρα και οι Θεοί μάς καθοδηγούν αλλά δεν θα αγγίξουν ποτέ το χέρι μας για να μας οδηγήσουν.





Zeus Stargazer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου