Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 01, 2020

Ακρωτηριάστηκε χωρίς αναισθητικό, σε σφαγείο σκύλων της Κίνας, για να παραχθεί αδρεναλίνη και να γίνει το κρέας του πιο τρυφερό...Διασώθηκε και υιοθετήθηκε από θαύμα...στις ΗΠΑ



Το μόλις οκτώ εβδομάδων κουτάβι Δαλματίας που σώθηκε από το θάνατο, όταν βρέθηκε με ακρωτηριασμένα πόδια
και ουρά, στο σφαγείο σκύλων στο Xi'An της Κίνας, υιοθετήθηκε από την 27χρονη Misha Rackcliff Hunt, από το Τσάρλεστον, της Νότιας Καρολίνας.
Πιστεύεται ότι οι φρικτοί ακρωτηριασμοί της σκυλίτσας, έγιναν χωρίς αναισθητικό επειδή οι άνθρωποι στην Κίνα πιστεύουν ότι αυτό το μαρτύριο, παράγει αδρεναλίνη που κάνει το κρέας του ζώου, πιο τρυφερό
Το Yulin Dog Meat Festival πραγματοποιείται στην περιοχή Guangxi , όπου πιστεύεται ότι περίπου 10.000 σκυλιά καταναλώνονται κατά την ετήσια εκδήλωση 10 ημερών.


Τόσο η Misha όσο και η σκυλίτσα που της έδωσαν το όνομα Emma Roo, χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους ότι, το εμπόριο κρέατος σκύλου εξακολουθεί να υπάρχει.

Η Emma διασώθηκε από ένα σφαγείο στο Xi'An της Κίνας , το 2017, όταν ήταν περίπου 8 εβδομάδων.
Εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες της, επειδή είχε ένα μικρό ελάττωμα στα δάχτυλα των πίσω ποδιών της (λείπουν δυο δάχτυλα)
Αφού διασώθηκε από το σφαγείο, μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική του Πεκίνου.
Ομάδες διάσωσης αναζήτησαν την Dalmatian Rescue, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση στη Νότια Φλόριντα, γνωρίζοντας ότι οι υιοθεσίες σκύλων διάσωσης στο εξωτερικό, είναι πιο δημοφιλείς από ό, τι στην Κίνα.

Η Misha βρήκε τη σκυλίτσα Emma Roo στον ιστότοπο
Dalmatian Rescue και γρήγορα την αγάπησε
η Misha δηλώνει ότι:
«Είμαι απλώς κάποια που πιστεύει ότι, κάθε σκυλί αξίζει μια ευκαιρία ανεξάρτητα από τις περιστάσεις του.
«Έχω ακούσει ότι πολλοί άνθρωποι λένε ότι θα έπρεπε να είχε υποβληθεί σε ευθανασία λόγω της ταλαιπωρίας της, αλλά όταν κοιτάζω αυτό το χαρούμενο και χαμογελαστό σκυλί των 25 κιλών, δεν μπορώ να φανταστώ ότι, θέλω να τελειώσει τη ζωή της.
«Δεν είμαστε οι ήρωες, τα σκυλιά είναι οι ήρωες. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια. Υπάρχουν οργανισμοί εκεί έξω που θέλουν να σας βοηθήσουν να δώσετε στο σκυλί σας την καλύτερη δυνατή ζωή ».
«Τελικά, η Emma έφτασε στις ΗΠΑ στις 28 Ιανουαρίου 2020 - λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την απαγόρευση της εξαγωγής ζώων λόγω του COVID-19.
«Η Emma φοβάται τους ήχους που μοιάζουν με αυτόν που κάνει το αλυσοπρίονο, όπως ο ήχος από στεγνωτήρα μαλλιών, ηλεκτρικές σκούπες και χλοοκοπτικά.








Μέσω της συγκέντρωσης χρημάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Misha και η Dalmatian Rescue μπόρεσαν να πάρουν για την Emma ένα καρότσι για AMEA σκυλάκια (a custom front wheel cart ) από το Eddie's Wheels.
Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Joey's PAW - για τον οποίο είναι τώρα πρεσβευτής η Emma - έφερε επίσης τη Misha σε επαφή με τα Bionic Pets (Derrick Campana της Bionic Pets, Virginia) που προμήθευσαν στην Emma, κάποια ειδικά κατασκευασμένα προσθετικά πόδια.
η Emma αγαπά τώρα να κάνει φίλους όπου κι αν πηγαίνει - και μάλιστα έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 10.000 θαυμαστές στο Instagram.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου