Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 16, 2020

Αποδείξεις ύπαρξης Αθανάτων στην αρχαία Σουμερία - ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες αρχαίες επιγραφές από την αρχαία Σουμερία, όπου ο κατάλογος των βασιλιάδων, έχει επίσημα χαρακτηριστεί ως ένα ακριβές και σημαντικό χρονογραφικό Μεσοποτάμιο έγγραφο. Αυτός μας δείχνει κάτι πολύ σημαντικό.

Η διάρκεια ζωής πολλών από τους παλαιότερους από τους ηγέτες αναφέρεται ότι έχουν ζήσει για πάνω από τριάντα χιλιάδες χρόνια. Επιπλέον υπάρχει μια αξιοσημείωτη σταθερή μείωση της διάρκειας ζωής αυτών των ηγεμόνων που φαίνεται να υποδεικνύει μια σταδιακή παρακμή στο προσδόκιμο της ζωής τους. Όλα αυτά εφόσον, αφενός πρόκειται για σωστά μεταφρασμένη επιγραφή και αφετέρου, εφόσον αφορά μία πράγματι ακριβής τεκμηρίωση της ιστορίας εκείνων των βασιλέων.

Το πρώτο κομμάτι του κειμένου πιστεύεται ότι χρονολογείται τουλάχιστον τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν, ενώ βρέθηκε στις αρχές του 1900 από τον Hermann Hilbrecht, στη θέση της αρχαίας Nippur και στη συνέχεια δημοσιεύτηκε το 1906. Τουλάχιστον 18 άλλα τμήματα έχουν βρεθεί, θραύσματα της λίστας των βασιλέων, τα περισσότερα από τα οποία χρονολογούνται από το δεύτερο μισό της δυναστείας Isin. Παρομοίως και σε αυτά εντοπίζεται αυτή η εξωφρενική καταγραφή της μακράς διάρκειας ζωής, κατά τις προηγούμενες εποχές, καθώς πρόκειται για ένα επαναλαμβανόμενο θέμα σε πολλά από αυτά τα θραύσματα.

Άραγε, θα μπορούσαν αυτές οι αξιώσεις που περιγράφονται στις επιγραφές, για ζωές ανθρώπων, διάρκειας τριάντα χιλιάδων ετών ή και περισσότερο, να συνδεθούν με τον πρόσθετο ισχυρισμό πολλών, ότι υπήρχαν γίγαντες επάνω στην Γη; Θα μπορούσαν αυτοί οι γίγαντες να έχουν τόσο μεγάλη διάρκεια ζωής; Θα μπορούσαν να ήταν απλοί άνθρωποι; Λέγεται ότι ο Μαθουσάλας, έζησε κοντά στα χίλια χρόνια. Για την ακρίβεια έζησε έως την ηλικία των 969 χρόνων, ή 720 σύμφωνα με άλλες πηγές. Να ήταν κάτι άλλο;

Μήπως αυτοί οι βασιλιάδες με την χιλιάδων ετών θητεία τους, ήταν κάποιο είδος θεών, απόγονοι των Ανουνάκι; Μήπως ήταν οι ίδιοι Ανουνάκι; Και, ποιοι ήταν οι Ανουνάκι; Πολλοί υποστηρίζουν ότι ήταν μια εξωγήινη φυλή που έφτασε έως εδώ από τον πλανήτη τους, τον Νιμπίρου.

Στοιχεία, που προβάλλονται και ξεπηδούν μέσα από τον Μεσοποτάμιο Πολιτισμό, φαίνεται να επιβεβαιώνουν πως, τελικά, κατά το παρελθόν υπήρχαν όχι μόνο γίγαντες αλλά και ανθρώπινα όντα, μαζί, συνυπήρχαν. Μάλιστα, ζούσαν ταυτόχρονα με όντα που κατέβηκαν από τον ουρανό και ήταν αυτά που “μοίρασαν” τις πρώτες βασιλείες.

Επίσης, φαίνεται να υποδεικνύεται ότι κάποιοι άνθρωποι γεννήθηκαν ύστερα από θεϊκή παρέμβαση, η απέκτησαν θεϊκή υπόσταση από θεούς, μαζί με το δικαίωμα στην μακροζωία που κάποιες φορές φτάνει και πάνω από τριάντα χιλιάδες χρόνια, όπως αναφέρει ο κατάλογος για την διάρκεια διακυβέρνησης αυτών των βασιλέων:


Όπως θα μπορούσε κάποιος να προβλέψει πολύ εύκολα, οι ισχυρισμοί αυτοί απλώς απορρίπτονται από ακαδημαϊκούς. Όσο υπάρχουν τέτοιου είδους αρνήσεις, οι μελέτες για το παρελθόν του ανθρώπου, έστω και ως μυθολογία, θα παραμένουν στείρες και μόνο η φαντασία θα συμπληρώνει τα κενά που δημιουργούνται. Όμως, μια φαντασία η οποία συχνά λογοκρίνεται, λες και δεν έχουμε το δικαίωμα σε αυτήν.

Τέτοιου είδους πληροφορίες και στοιχεία, όπως τα παραπάνω, ή όπως γνωστά αρχαία μνημεία δείχνουν άλλο Βόρειο Πόλο και ξαναγράφουν την Ιστορία, με τον δικό τους τρόπο, υποδεικνύοντας πως όταν χτίστηκαν η Γη μπορεί να ήταν και ανάποδα, αφήνουν την ισχυρή υπόνοια ότι η ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού έχει υπερβολικά μεγαλύτερο ιστορικό βάθος, από εκείνο που εκτιμούν οι ακαδημαϊκοί, έως 10.000 χρόνια πριν, στην καλύτερη περίπτωση.

Ίσως, λοιπόν, η Μεσοποταμία να είναι ένα από τα κλειδιά που χρειάζεται να επικεντρωθούμε, προκειμένου να ξεκλειδώσουμε πολλά μυστικά κρυμμένα ή χαμένα μέσα στην ανθρώπινη ιστορία. Στην αρχαία Ελλάδα, την αρχαία Αίγυπτο και στους αυτόχθονες πολιτισμούς της Αμερικής, Αυστραλίας και αλλού, υπάρχουν εξίσου σημαντικά κλειδιά.

Μπορεί να παρακολουθήσετε και το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου