Εύκολα και οικονομικά κολοκυθάκια γεμιστά με φέτα | foodaholics. Τι θα λέγατε για ένα ακόμη
καλοκαιρινό φαγητό με τα αγαπημένα μας κολοκυθάκια σε μία άκρως εμφανίσιμη και χορταστική εκτέλεση.
Συστατικά
4 κολοκυθάκια
100 γρ φέτα
50 γρ γραβιέρα
50 γρ φρυγανιά
2 αυγά
Αλάτι-Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Οδηγίες
καλοκαιρινό φαγητό με τα αγαπημένα μας κολοκυθάκια σε μία άκρως εμφανίσιμη και χορταστική εκτέλεση.
Συστατικά
4 κολοκυθάκια
100 γρ φέτα
50 γρ γραβιέρα
50 γρ φρυγανιά
2 αυγά
Αλάτι-Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Οδηγίες
- Πλένουμε καλά τα κολοκύθια και τα χωρίζουμε στην μέση.
- Με ένα κουτάλι αφαιρούμε το εσωτερικό τους και το ψιλοκόβουμε.
- Λαδώνουμε ταψί, τοποθετούμε τα κολοκυθάκια και τα αλατίζουμε.
- Στην ψύχα βάζουμε 2 αυγά, αλάτι ,πιπέρι, ρίγανη, την φέτα, 50 γρ γραβιέρα, λίγο λάδι και ανακατεύουμε.
- Τέλος βάζουμε 50 γρ φρυγανιά τριμμένη και δουλεύουμε.
- Γεμίζουμε τα κολοκύθια μας και από πάνω τους απλώνουμε ελαιόλαδο, φρυγανιά τριμμένη και τριμμένη γραβιέρα.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι που τα κολοκύθια να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου