Δροσερότατο ντιπ και έξοχο ορεκτικό για καναπεδάκια.
Υλικά (2 φλιτζάνια)
200 γρ καπνιστός σολομός
2,5 κουταλιές τριμμένο κρεμμύδι
2 αβοκάντο
1/2 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι χυμός λεμονιού
3 σταγόνες ταμπάσκο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομένη
Εκτέλεση
Κόβουμε το σολομό σε μπουκιές. Αλέθουμε τα αβοκάντο και τα λοιπά υλικά στο μπλέντερ. Τα παγώνουμε καλά. Σερβίρουμε πάνω σε κρακεράκια μαζί με τα κομμάτια του σολομού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου