Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 21, 2020

Όταν ο Μακρόν κόντεψε να...πνιγεί με τη μάσκα μπροστά σε μαθητές Λυκείου

 

Ένα βίντεο από επίσκεψη του Γάλλου προέδρου στις αρχές Αυγούστου σε επαγγελματικό λύκειο δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες η "Le Parisien" στο Youtube και παρουσιάζει το γνωστό γαλλικό site strategika.fr.

Το strategika έχει ως τίτλο: "Επικινδυνότητα της χρήσης μάσκας: ο Μακρόν κόντεψε να πνιγεί μπροστά σε μαθητές Λυκείου εξαιτίας της μάσκας του"

«Θα βάλω μία πιο ελαφριά μάσκα, γιατί πρέπει να κατάπια ένα κομμάτι της» αναφέρει ο Γάλλος πρόεδρος καθώς απευθύνεται σε μαθητές επαγγελματικού Λυκείου σε ένα ταξίδι του στο Clermot-Ferrand. Ο Εμμανουέλ Μακρόν βήχει πολλές φορές, σε σημείο που πρέπει να σταματήσει και να αλλάξει μάσκα διευκρινίζοντας ότι πρέπει να κρατήσει την ιερή απόσταση ασφαλείας.

Ένα πλάνο, όπου το υγειονομικά και ολοκληρωτικά πολιτικά ορθό αγγίζει το παράλογο, σχολιάζει το γαλλικό μέσο. «Ευχαριστούμε Εμμανουέλ Μακρόν που αποκάλυψες στο κοινό με τον τρόπο αυτό την αδυναμία να ζήσει κανείς και να δουλέψει κανονικά με μία μάσκα στο πρόσωπο όλη την ημέρα» σημειώνει το strategika και καταλήγει γράφοντας «Μας πνίγουν λίγο λίγο, είναι καιρός να αντιδράσουμε».

Εμείς από την πλευρά μας παρατηρούμε ότι ο Μακρόν αφαιρεί, πατσαβουριάζει τη μάσκα του και αντί να τη βάλει στην τσέπη του ή να την κρατήσει ο ίδιος, αφού πρώτα τρελάθηκε στο βήχα γεμίζοντάς τη με σταγονίδια, τη δίνει σε κάποιον ένστολο, πιθανώς της συνοδείας του.


freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου