Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 25, 2020

Λευκός βγαίνει με αφροαμερικανή και ζητάει οδηγίες για το πώς μιλάνε σε έναν μαύρο


 Κι όμως συνέβη. Λευκός άνδρας που ζει στην Αμερική παραδέχτηκε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με άνθρωπο διαφορετικού χρώματος και στα 34 χρόνια ζωής του αποφάσισε να κάνει την αρχή.

Ένας λευκός Αμερικανός άνδρας ζήτησε συμβουλές για να βγει ραντεβού με μαύρη γυναίκα, αφού παραδέχτηκε πως δεν έχει μλήσει ποτέ στη ζωή του σε άνθρωπο με μαύρο χρώμα δέρματος.



Σε δημοσίευση που έκανε στο Reddit, ο 34χρονος που ζει μόνιμα σε μία Πολιτεία των ΗΠΑ στα νότια, παραδέχτηκε ότι η περιοχή στην οποία μεγάλωσε δεν έχει ανθρώπους με μαύρο δέρμα και ότι δεν έχει περάσει ποτέ χρόνο με κάποιον άνθρωπο διαφορετικής φυλής, μέχρι που βγήκε ραντεβού με μία συνάδελφο από τη δουλειά.

Όπως έγραψε, την έβγαλε έξω για δείπνο και την άφησε έκπληκτη λέγοντάς της ότι ήταν ο πρώτος άνθρωπος με διαφορετικό χρώμα δέρματος με τον οποίο έβγαινε ραντεβού ή μιλούσε.

Παραδέχτηκε ότι αισθανόταν άβολα μην τυχόν και κάνει ή πει οτιδήποτε προσβλητικό για εκείνη και της ζήτησε συμβουλές. Σύντομα δέχτηκε μία "καταιγίδα" από πληροφορίες σχετικά με τον πολιτισμό της, τον ρατσισμό, αλλά και για τη γυναικεία φύση.


Η δημοσίευσή του στο Reddit: REDDIT

Συνεχίζοντας έγραψε: "Το ραντεβού μου κατάλαβε πως όντως δεν έχω ξαναμιλήσει με μαύρο άνθρωπο όταν έδειξα έκπληκτος επειδή μου είπε ότι έφτιαξε τα μαλλιά της μία μέρα πριν βγούμε, κάτι που προφανώς είναι κάτι κοινό σε όλους τους ανθρώπους, ωστόσο δεν το γνώριζα".

Κάτω από τη δημοσίευση υπάρχει πλήθος σχολίων. Άλλοι επαίνεσαν τον 34χρονο που έκανε το πρώτο βήμα, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για ρατσισμό, αφού μιλάει για τη μαύρη γυναίκα σαν να είναι κάποιο... είδος προς εξαφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου