Η βλακεία είναι επικίνδυνη και μεταδοτική ..Οι ηλίθιοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και επιβλαβείς επειδή οι λογικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να συλλάβουν και να κατανοήσουν την παράλογη και απρόκλητη συμπεριφορά τους. οι συνέπειες των συμφορών και των αθλιοτήτων τους ειναι τραγικές στους λογικούς , είτε σαν άτομα, είτε σαν μέλη μιας κοινωνίας γεμάτο ηλίθιους και αποτέλεσμα βλακώδους τρόπου με τον οποίο οργανώθηκε του που εν μέρη από ηλίθιους.


Το θέμα της βλακείας ερευνήθηκε από στατιστικής πλευράς σε μεγάλα πανεπιστήμια και εντόπισαν το ίδιο ακριβώς ποσοστό «βλακών» ανάμεσα στις καθαρίστριες, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους φοιτητές και τους καθηγητές. Προφανώς, αν η έρευνα στρεφόταν και προς τους ίδιους τους ερευνητές θα ανακάλυπταν και το δικό τους ποσοστό βλακών. Άρα βλάκες υπάρχουν παντού και δεν έχει σχέση με την νοητική ή συναισθηματική ευφυία, αλλά με την δομή του χαρακτήρα, με το DNA, εδώ παίζει ρόλο με ποιους κάνουν παιδιά οι γυναίκες και η ηλιθιότητα και η κατωτερότητα έχει σχέση με το πνεύμα κατι που δεν έχει αναφέρει κανένας

«Η Γη έχει τα όριά της, όμως η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια» έγραψε ο Γκιστάβ Φλομπέρ. Το γεγονός αυτό τον εξόργιζε. Παραστατικές περιγραφές των ανόητων συγχρόνων του γέμιζαν τα πολυάριθμα γράμματά του προς την Λουίζ Κολέ, την γαλλίδα ποιήτρια που είχε εμπνεύσει το μυθιστόρημά του «Μαντάμ Μποβαρί». Εβλεπε την βλακεία παντού, από τα κουτσομπολιά των «ανακατώστρων» της μεσαίας τάξης ως τις διαλέξεις των ακαδημαϊκών.

Τα άνωθεν ειναι τα κλασικά που λένε όλοι επιδερμικά και οχι επι της ουσίας, ουδείς "καθηγητής και ειδικός" έχει αναφέρει πως προκύπτουν οι ηλίθιοι , ουδείς έχει αναφέρει ότι ειναι θέμα φυλής, ουδείς εχει αναφέρει οτι ιστορικά όλες οι ευρέσεις ήρθαν μονο απο το ευρωπαϊκό γένος γιατί προφανώς ειναι κατα πολύ πιο έξυπνο από άλλες κατώτερες και βάρβαρες φυλές , όλοι οι μεγάλοι εφευρέτες ιστορικά ηταν ευρωπαϊκού ευγενές καυκάσιου γένους ακόμα και αν ηταν εκφυλισμένοι, έχετε δει κανέναν άραβα η μαύρο? το μονο "ελάττωμα" του original ευρωπαϊκού γένους ειναι οτι δεν ειναι ύπουλο και μοχθηρό, γιαυτό επικράτησαν οι βάρβαροι και καρπώνονται την τεχνολογία που θα ηταν "θεωρίες συνωμοσίας" για αυτά τα ορκ που ούτε στα όνειρα τους είχαν δει..

Τι γίνεται όταν επικρατεί χάος των λαών απο διαφορετικές ράτσες σε μια χώρα? αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα, και οι χρήσιμοι ηλίθιοι αναπαράγονται καθώς ειναι και ύπουλοι ταυτόχρονα και εξαπατούν γυναίκες, αλλα και λόγο ότι ειναι αδίσταχτοι υλιστές και ειναι πλούσιοι και πανε με αυτούς οι γυναίκες. Ο Νίκολα Τέσλα για παράδειγμα δεν μπορούσε να συνυπάρχει αναμεσα σε πολλούς βαρβάρους με το ζόρι έβγαλε το Γυμνάσιο και μια που πήγε σε πανεπιστήμια και μια που έφυγε ούτε πτυχία είχε, για πολλούς νεοέλληνες στην περίπτωση της Ελλάδας ο Τέσλα θα φαινόταν ηλίθιος για τον απλο λόγο οτι ηταν αγαθός και οχι ύπουλος και βάρβαρος σαν αυτούς..


Βλέπε παράδειγμα τους λεγόμενους antifa η νοημοσύνη τους δεν ξεπερνάει αυτή ενός σκύλου αλλα ειναι μοχθηροί ταυτόχρονα και δεν τους φαίνεται,θυμίζουν έναν πακιστανό που του έλεγε το αφεντικό του τρέχα βρες ένα εργαλείο πχ και είχε κατακλέψει όλα τα συνεργεία σε ένα έργο,σαν μην τρέχει τίποτα για να ευχαριστήσει το αφεντικό του, εκτός ότι δεν καταλάβαινε τίποτα, αλλα στην λαμογιά πρώτος,έτσι λειτουργούν και αυτοί, που τα αφεντικά τους ειναι ελληνόφωνοι Ιουδαίοι σε αυτή την περίπτωση, καμιά διάφορα από Πακιστανούς που σημαίνει ότι ειναι παρόμοια φυλή, αλλα θεωρούνται Έλληνες ως απόγονοι αρχαίων, πριν 2-3 χρονιά τα έβαζαν και έλεγαν ότι οι φασίστες ναζι ειναι ηλίθιοι ενώ οι χρήσιμοι ηλίθιοι και μοχθηροί ταυτόχρονα ειναι αυτοί, οχι μονο γιατί έχουν τεχνολογία σημερα από τους " ηλίθιους" . μηχανές jet ελικόπτερα αεροπλάνα κτλ κτλ βασίζονται στους "κακούς ναζι", ενώ αυτοί δεν εχουν ούτε μια εφεύρεση ιστορικά, άλλα και λόγο ότι ειναι τοσο πολύ κατώτεροι και αγριάνθρωποι που έτσι και βρεθούν με έναν λογικό μη όμοιο τους ούτε να μιλήσουν δεν μπορούν, αναλώσιμα αναίσθητα χρήσιμα ζώα στην κυριολεξία.

Εδώ βλέπεις αυτά που έβλεπες από μικρό δηλαδή την ηλιθιότητα των μοχθηρών που ειναι διάφορες σε θέσεις, ενώ κανονικά αυτοί δεν έπρεπε να έχουν καμιά εξουσία, η ηλίθια και ύπουλη λογική τους έφερε τα σημερινά αποτελέσματα , όλοι αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι και αδίσταχτα γκοιμ ταυτόχρονα ειναι αποτέλεσμα των ιουδαίων γιαυτό και έχουν παρόμοια λογική με αυτούς, γιαυτό φτιάχνουν και σχολεία για "πρόσφυγες" , ώστε να τα διδάξουν να λένε αυτά που λένε και αυτοί, και να έχουν λογική σαν αυτούς:



Αφού υπάρχουν ορδές νεοελλήνων που διαβαζουν τις σημιτικές ηλιθιότητες τους και ασυναρτησίες σημαίνει ότι τουλάχιστον το 50 % του ελληνόφωνου πληθυσμού ειναι σαν αυτούς, ένας εξ αυτών μάλιστα ελληνόφωνος που δεν εχει γεννηθεί καν στην Ελλάδα, έχει γράψει και βιβλία "μύθος η Ινδοευρωπαϊκή φυλή Έλληνες Αυτόχθονες"!εθνομαρξιστικές ηλιθιότητες στο πόπολο που κάνει δεδομένα ότι του λένε και δεν ερευνά για τίποτα, μιλάει κάποιος για γένος που δεν ανήκει (!) και δώσε like από ορδές νεοελλήνων που δεν έχουν ιδέα ότι στην Ευρώπη υπήρχε ένα κοινό γένος και πως το διαίρει και βασίλευε το εφάρμοσαν αρχικά με χώρες, ειναι τόσο ηλίθιοι που κατα λάθος μάλλον, στην αγγλική Wikipedia στο Caucasian race έχουν ανεβάσει παλιο φυλετικό χάρτη του μεσαίωνα (?) που γράφει όλη την Ευρώπη μέχρι την Ινδία και την Ελλάδα aryan race ! σαφώς δεν θα ανήκαν όλοι τότε στο ευρωπαϊκό καυκάσιο γένος, ενώ στο πόπολο λένε ότι αυτά ηταν ναζιστικές θεωρίες(!) όπως ηταν οι πύραυλοι οι μηχανές jet τα ελικόπτερα? άντε να πεις τώρα στους Νεοέλληνες ότι αυτοί έφεραν την αρχαία ελληνική γλωσσά στο ελλαδικό χώρο και έκτισαν τον Παρθενώνα, προς ελληνόφωνους λέτε που λέτε ψέματα τουλάχιστον σβήστε τα στοιχειά απο την έγκυρη πηγή σας! μέχρι να γίνουν όλοι γκοιμ τουλάχιστον , αφού κάνατε μίση δουλειά στο Μελιγαλά!..Εγώ δεν μπορώ να διαβάσω καν αυτές τις ασυναρτησίες που γράφουν σε έγκυρες πήγες τους που ειναι όλες στην πρώτη θέση, θυμίζουν συμμορίτες που λενε μαρξιστικές ασυναρτησίες που μονο η ράτσα τους καταλαβαίνει:



Με βάση τι είχε γίνει ιστορικά, λόγο ότι είχαν σταματήσει οι εισβολές βάρβαρων στην Ευρώπη για πάνω 500 χρονιά, άρχισε να καθαρίζει από το μίασμα τους και να εμφανίζεται ξανα το ευρωπαϊκό γένος που έβγαλε την ανθρωπότητα από το μεσαίωνα του σκοταδισμού απότομα και μέσα σε 100 χρονιά εκεί που κυκλοφορουσαν με κάρα και άλογα βρεθηκαν να κυκλοφορούν με κάρα χωρις άλογα που τρέχουν μονά τους μαγικό! θεωρίες συνωμοσίας όπως θα έλεγαν τα γκοιμ, και βρέθηκε μια αόρατη "μαγική δύναμη" (για το ρεύμα) και εκεί που είχαν φως μονο με φωτιά και κεριά ξαφνικά βρέθηκαν με λάμπες που βγάζουν φως με "μαγικό τρόπο" ουαου! αν το έλεγες αυτό στα γκοιμ το 1500 θα σε έκαιγαν στην πυρά ως αιρετικό όμοιος οτι θα πετούσαν με σιδερένια πουλιά :Κόκκινο : Γκοιμ - Λευκό : ποιότητα ζωής - πράσινο : αρετές πνευματικότητα γνώσεις (λίγο με το ίντερνετ ξέφυγε αλλα μάζεψαν τον όχλο σε έγκυρες πήγες τους και έπεσε απότομα ξανά και βυθίζονται στον σκοταδισμό του μεσαίωνα , όπως έπεσε απότομα το 1945 που είχε φτάσει σε ανώτερα επιπεδα στην Γερμανία μετά το 30, για τον απλο λόγο ότι δεν είχα εξουσία πουθενά οι Εβραίοι με τα γκοιμ τους)- Κίτρινο : Ευρωπαϊκό γένος. Μόλις συνειδητοποίησαν οι Ιουδαίοι ότι ξανα εμφανίζεται το original ευρωπαϊκό γένος αν δεν υπάρχουν αιμομιξίες για πολλά χρονιά, μετά 1945 περίμεναν να ξανα οργανωθούν και να κανουν την κατάλληλη πλύση εγκεφάλου στις μάζες από μικρά παιδιά, και από το 2010 άρχισε η μεγάλη εισβολή ξανα στην Ευρώπη όπως λίγο πριν διαλύσουν την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία εκ των έσω.



Ο Ραββίνος Φριζής (αυτός που ανεβάζει βίντεο, ο δογματικός ιουδαίος από τις κατώτερες ράτσες ιουδαίων, που τον έχουν μανία οι άλλοι γιατί κελαηδάει πολύ ), είχε ανεβάσει βίντεο κάπου το 2012 κήρυγμα φυλετικού μίσους προς τους "φασίστες" , και είχε κάνει και "πρόβλεψη" ότι θα εξαφανιστούν από προσώπου Γης, όπως βάζουν και τα χρήσιμα γκοιμ οι άλλοι να λένε "σπιθαμή Γης σε φασίστες", δεν πέρασαν πολλά χρονιά και άρχισαν οι "ορδές προσφύγων" προς όλη την Ευρώπη,οι Νεοέλληνες νόμιζαν ότι εννοούσαν μονο της Χ.Α , επίσης λένε και για το αυγό του φιδιού συχνά ακομα και σε έγκυρες πήγες τους σαν αυτές πιο πάνω και οι Νεοέλληνες που δεν ειναι μύστες δεν καταλαβαίνουν καν τι εννοούν, στο ίδιο βίντεο λέει ότι αυτοί σήμερα δεν ειναι τίποτα μπροστά στο Χίτλερ που ηταν μύστης, ότι δηλαδή ειναι πολύ κατώτεροι και δεν ξέρουν τι τους γίνεται, το μονο σωστό που λέει, γιατί πράγματι πολλοί Νεοέλληνες δεν έχουν ιδέα τι γίνεται και παρασύρουν και τους υπολοίπους, ούτε καν σχέση με μυστικισμό έχουν, ακριβώς γιαυτό δεν ξέρουν την τύφλα τους γενικά όλοι, εδώ δεν ξέρουν ούτε καν αληθινή ιστορια (!) πόσο μάλλον πράγματα που ούτε καν έχουν διανοηθεί, τα μισά να ήξεραν ακόμα και στην Χ.Α γιατί σε αυτούς πήγαινε το βίντεο, ούτε στα δικαστήρια δεν θα μπορούσαν να τους πάνε, αλλα όταν έχεις ορδές νεοελλήνων που ούτε αυτούς υποστήριζαν που κυνηγούσαν όλοι οι ελληνόφωνοι ομαδικά τι να περιμένεις? και ουδείς γνωρίζει ότι με το φασίστες ναζι στην πραγματικότητα εννοούν το ευρωπαϊκό γένος ακόμα και αν ειναι εκφυλισμένο, οι αλλες ράτσες ειναι υλιστικές κάνουν τούμπες για μερικά ευρώ , δεν έχουν ίχνος από αρετές, και ειναι μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης, ιδανικοί δούλοι τους, που λένε και ότι τους μάθουν αυτοί ως δεδομένο. Τώρα ειναι αργά για δάκρυα, και δεν σας σώζει τίποτα, θα σας ξεπαστρέψουν όλους μέχρι να μείνουν μονο αυτοί στο πλανήτη που πλέον τον θεωρούν ιδιοκτησία τους ,με μερικά εκατομμύρια δούλους, μέχρι να γίνει κάποια μεγαλη καταστροφή ξανα για να αρχίσουν όλα από την αρχή,οι περισσότεροι είστε πολύ κατώτεροι για να καταλάβετε τι γίνεται,αλλα μην ανησυχείτε θεωρίες συνωμοσίας ειναι όλα (!)


Μέχρι να μπει στο νόημα και να τις λυθούν πολλές απορίες που είχε από μικρή όπως είπε περασαν 2-3 χρονιά.. ούτε οτι ανήκει σε συγκεκριμένο γένος ήξερε γιαυτό δεν ειναι ύπουλη, ούτε ότι ο χαρακτήρας δεν ειναι αποτέλεσμα πως θα μεγαλώσει κάποιος (εκτός και ειναι γκοιμ), ούτε ότι ήδη έχει γίνει εισβολή στην Γη εξωγήινων οπού κανουν κουμάντο παντού με τα χρήσιμα γκοιμ τους, δεν ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι οπως την έμαθαν στα σχολεία, και να μένει μακριά απο μοχθηρές ράτσες αν θέλει να έχει ευτυχισμένη ζωή και οχι δυστυχισμένη, και να μην φοβάται τον θάνατο γιατι ειναι μονο υλικός κτλ κτλ..Που βρισκόμαστε τώρα? στο στάδιο του πλήρες σκοταδισμού τύπου μεσαίωνα , και ακόμα και οι ευρωπαϊκού γένους όσοι έχουν μένει έχουν πέσει στο επίπεδο των γκοιμ, δεν ξέρουν την τυφλα τους στην κυριολεξία, αυτά γίνονται όταν μεγαλώνεις μαζί με βάρβαρους, σε ρίχνουν στο επίπεδο τους, όπως διαπιστωθεί και από μια γυναικά ευρωπαϊκού γένους οπού και ειναι πολύ περισσότερες από αντρες αλλα έχουν πέσει στο επίπεδο γκοιμ, και που δεν την ξέρεις προσωπικά καν,ειναι εκτός Ελλάδας, παρόλο που διαβάζει πατριωτικές σελίδες και ειναι πατριώτισσα, σκέψου να διάβαζε και έγκυρες πήγες δηλαδή εκεί δεν υπήρχε καμία σωτηρία , αλλα και πάλι οι Νεοέλληνες που διαβάζει την είχαν κάνει σαν τα μούτρα τους, μεταξύ άλλων έλεγε και όλες αυτές τις ηλιθιότητες που λένε όλοι και αυτά που τους έμαθαν στα σχολεία.