Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 22, 2020

Έφοδος της αστυνομίας σε παιδότοπο μετά από καταγγελίες ότι η Ντόρα η Εξερευνήτρια είναι παράνομη μετανάστρια

 

Έφοδο σε παιδότοπο μετά από καταγγελίες ότι προέβαλλε επεισόδια της γνωστής παράνομης μετανάστριας Ντόρας της Εξερευνήτριας πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν πριν λίγο το φως της δημοσιότητας.
«Λάβαμε καταγγελία ότι στον συγκεκριμένο παιδότοπο προβάλλονταν επεισόδια της σειράς Ντόρα η Εξερευνήτρια, η οποία ως γνωστόν έχει ως κεντρικό πρόσωπο μια μετανάστρια από χώρα της Λατινικής Αμερικής που περιφέρεται χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα με μαϊμού άγνωστης προέλευσης και μία σεσημασμένη αλεπού που εμπλέκεται σε δεκάδες κλοπές» ανέφερε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που συμμετείχε στην επιχείρηση.
Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, πάνοπλοι αστυνομικοί της νεοσύστατης Αντικινηματογραφικής Υπηρεσίας πήδηξαν με σκοινιά από την οροφή μέσα από τα τζάμια του παιδότοπου, με αποτέλεσμα κάποιοι να γκελάρουν στα τραμπολίνα και να ξαναβρεθούν έξω.


 
Λίγα λεπτά αργότερα αξιωματικός της υπηρεσίας διέκοψε την προβολή τραβώντας την πρίζα της τηλεόρασης που έπαιζε το επίμαχο βίντεο.

Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ έρχεται λίγες ώρες μετά την πολύκροτη είσοδο της σε κινηματογράφους της Αθήνας που προέβαλλαν την ταινία Τζόκερ, μετά από καταγγελίες ότι επέτρεπαν την είσοδο σε ανηλίκους.


 
Ο έλεγχος των καταγγελιών από την αστυνομία προκάλεσε την οργή πολλών γονέων, που αντέδρασαν στο γεγονός ότι δεν μπορούν τα 14χρονα παιδιά τους να δουν ανενόχλητα μια ταινία με έναν ψυχοπαθή κλόουν που σπέρνει το θάνατο.

Εικάζεται μάλιστα ότι, μετά το περιστατικό, τα σινεμά θα αυστηροποιήσουν τους ελέγχους τους στην είσοδο, αναγκάζοντας πολλούς έφηβους να βλέπουν τις ταινίες αυτές στο Popcorn Time, στο Stremio, σε τόρεντς ή σε δεκάδες άλλες εφαρμογές που έχουν στο κινητό που τους αγόρασαν οι γονείς τους για να τους αφήνουν ήσυχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου