Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 20, 2020

Κοροναϊός : Τι σκαρφίζονται ιδιοκτήτες καταστημάτων για να μην κλείσουν τα μεσάνυχτα


 Ολοένα και περισσότερες είναι οι καταγγελίες για τα καταστήματα που παραβιάζουν τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Oλοένα και περισσότερες είναι οι καταγγελίες για τα καταστήματα που παραβιάζουν τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.


Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες των νυχτερικών καταφεύγουν και σε πρωτοφανείς ενέργειες προκειμένου να γλιτώσουν το λουκέτο και το πρόστιμο των 10.000 ευρώ.

Σε μια από αυτές, όπως κατήγγειλε στο MEGA αυτόπτης μάρτυρας, οδήγησαν τους πελάτες και το προσωπικό στην ταράτσα του μαγαζιού, αναγκάζοντάς τους παράλληλα να κάνουν πλήρη ησυχία.

Σχολιάζοντας την καταγγελία, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος ανέφερε ότι είναι πολλές οι περιπτώσεις που έχουν διαπιστωθεί παραβάσεις, ωστόσο οι κατηγορούμενοι αθωώνονται στα δικαστήρια.

«Τα γεγονότα αυτά είναι το αποτέλεσμα της χρόνιας ατιμωρησίας που υπάρχει στην Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Κρικέτος, προσθέτοντας πως οι καταστηματάρχες γνωρίζουν ότι δεν θα τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη ή σκέφτονται ότι το πρόστιμο που θα τους επιβληθεί θα είναι μικρότερο του κέρδους τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου