Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 27, 2020

Γεωργιάδης... είναι το ίδιο πρόσωπο που πριν μεταπηδήσει στη ΝΔ ήταν επιφανές στέλεχος του ΛΑΟΣ

Μπογιόπουλος Νίκος

Ο εν λόγω, ο Γεωργιάδης, μέγας

γνώστης της ιστορίας, μηδέ της Εθνικής Αντίστασης εξαιρουμένης, τουιτερικός (φωτο 1) γλείφτης και των ανιστόρητων του Μητσοτάκη, είναι το ίδιο πρόσωπο που πριν μεταπηδήσει στη ΝΔ ήταν επιφανές στέλεχος του ΛΑΟΣ.
Το 2006 στις περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος νομάρχης Αθήνας με το ΛΑΟΣ. Όμως στις ίδιες ακριβώς εκλογές, το 2002, και στο ψηφοδέλτιο του (τότε) κόμματός του στο οποίο ηγείτο ο (τότε) αρχηγός του, ο Καρατζαφέρης, φιγουράριζαν 4 ονόματα χρυσαυγιτών. Οι... Κολιός Βασίλειος, Παπαδημητρίου Μιχάλης, Σκάντζος Νικόλαος και Παναγιώταρος Ηλίας (ναι, ο γνωστός…). Οι δυο τελευταίοι, μάλιστα, όπως διαφήμιζε το (τότε) κόμμα του Γεωργιάδη δεν ήταν «απλοί» χρυσαυγίτες. Ήταν μέλη της ΚΕ της Χρυσής Αυγής (φωτό 2).
Ο Γεωργιάδης, στέλεχος του ΛΑΟΣ ήδη από το 2003, ουδέποτε αισθάνθηκε την ανάγκη (τότε) να εκφράσει την «σιχασιά» του για τον ναζιστικό ολοκληρωτισμό που είχε βρει στέγη στο (τότε) κόμμα του που φιλοξενούσε γνωστούς απογόνους γνωστότατων..."συμμετεχόντων" στην Εθνικη Αντίσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου