Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 15, 2020

Άνδρας αναγκάστηκε να ξανατρέξει 20 χιλιόμετρα καθώς ξέχασε να ενεργοποιήσει την εφαρμογή τρεξίματος


 Ο άνδρας συνειδητοποίησε το τραγικό του λάθος όταν ήταν ήδη αργά


Αναγκασμένος να ξανακάνει διαδρομή 20 χιλιομέτρων για δεύτερη φορά σε μία μέρα και με κίνδυνο να αντιμετωπίσει πρόστιμο ήταν ένας άνδρας που ξέχασε να ενεργοποιήσει την εφαρμογή που καταγράφει τη διαδρομή του στο κινητό του τηλέφωνο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο άτυχος άνδρας ολοκλήρωσε τη διαδρομή του και διαπίστωσε με τρόμο ότι είχε ξεχάσει να ενεργοποιήσει την ειδική εφαρμογή Trexala Tracker που έχει στο κινητό του, με αποτέλεσμα αυτή να μην έχει καταγραφεί και να μην μπορεί να την αναρτήσει στο Facebook ή να ανεβάσει story στο Instagram.

«Όταν είδα ότι είχα ξεχάσει να ανοίξω την εφαρμογή και δε θα μπορούσα να ενημερώσω του φίλους μου στο Facebook και στο Instagram, με έλουσε κρύος ιδρώτας. Ταυτόχρονα με τον ζεστό ιδρώτα, γιατί έτρεχα» είπε.


«Αμέσως κατάλαβα ότι πρέπει να την ξανακάνω γιατί αλλιώς θα ήταν σαν να μην έγινε» είπε, προσθέτοντας ότι οι φίλοι του περιμένουν με αγωνία να ενημερωθούν από το προφίλ του για το πόσα χιλιόμετρα έτρεξε, το υψόμετρο της διαδρομής του, το σφυγμό του και άλλες πληροφορίες.


Πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο σοβαρό περιστατικό που έχει συμβεί στον ίδιο. Όπως λέει, πριν από μερικούς μήνες είχε ξέχασει να κλείσει την εφαρμογή μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα αυτή να καταγράψει διαδρομή 30 χιλιομέτρων σε ένα τέταρτο, μια επίδοση που αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό οι φίλοι του στα κοινωνικά δίκτυα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου