Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 07, 2020

Αναβολή 48 ωρών της συζήτησης για την Πανδημία στη Βουλή

 



Μικρή αναβολή -48 ωρών- πήρε η συζήτηση στη Βουλή για την πανδημία, την οποία προγραμμάτισε η κυβέρνηση, μετά τη ματαίωση της «Ώρας του πρωθυπουργού» και την… γκρίνια που ακολούθησε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί τελικώς την ερχόμενη Πέμπτη και όχι την Τρίτη, λόγω κωλύματος της Φώφης Γεννηματά και κατόπιν συνεννόησης του προεδρείου με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Αρχικώς, ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει το Σώμα και τους πολίτες για την πορεία της πανδημίας και στη συνέχεια τον λόγο θα λάβουν οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης, οπότε αναμένεται να ανάψουν τα αίματα, μετά και το νέο lockdown!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου