Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 21, 2020

Covid-safe γάμος με 10.000 καλεσμένους στη Μαλαισία - Πώς το κατάφεραν

Οι νεόνυμφοι κατάφεραν πάρα τις δυσκολίες των ημερών να κάνουν τον γάμο των ονείρων τους με 10.000 καλεσμένους και μια πατέντα που θυμίζει αμερικανικό σινεμά των 60's.
 Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να στερεί από πολλούς δεσμευμένους την ευκαιρία να κάνουν τον γάμο που ονειρεύονται, παρέα με τους συγγενείς και φίλους τους, ένα ζευγάρι ωστόσο από τη Μαλαισία κατάφερε να διοργανώσει έναν μεγαλοπρεπή γάμο με 10.000 καλεσμένους, χωρίς να παραβιάζει τους υγειονομικούς κανόνες προστασίας. Η πατέντα που σκέφτηκαν θυμίζει τα drive-in σινεμά που μεσουράνησαν στις ΗΠΑ τη δεκαετία του '60.

Όπως μεταδίδει το BBC, οι νεόνυμφοι Tengku Muhammed Hafiz και Oceane Alagia κάθισαν σε ένα βάθρο έξω από ένα κυβερνητικό κτίριο στην Putrajaya, νότια της πρωτεύουσας Κουάλα Λουμπούρ και οι καλεσμένοι τους περνούσαν αργά από μπροστά τους με τα αυτοκίνητά τους. Τα παράθυρα έπρεπε να παραμείνουν ανεβασμένα και μέσα από το τζάμι οι επισκέπτες εύχονταν στο ζευγάρι. Συνολικά χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες μέχρι να περάσουν και οι 10.000 καλεσμένοι μπροστά από το ζεύγος.
Covid-safe γάμος με 10.000 καλεσμένους στη Μαλαισία - Πώς το κατάφεραν
 FACEBOOK.COM/OFFICIALKUNAN


Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε τρόπον τινα γαμήλιο δείπνο: Οι καλεσμένοι πήραν το συσκευασμένο φαγητό τους από το παράθυρο του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τα μαλαισιανά μέσα ενημέρωσης.

Μπορεί να μην ακούγεται σαν ένας συνηθισμένος γάμος, αλλά ο γαμπρός Tengku Muhammed Hafiz και η νύφη Oceane Alagia, επίσης δεν είναι ένα τυπικό ζευγάρι. Ο Tengku είναι γιος ενός ισχυρού, αλλά αμφιλεγόμενου πολιτικού και πρώην υπουργού, του Tengku Adnan - ο οποίος επίσης γιόρτασε τα γενέθλιά του την Κυριακή. «Έχω ενημερωθεί ότι υπάρχουν περισσότερα από 10.000 αυτοκίνητα εδώ από σήμερα το πρωί», έγραψε ο περήφανος πατέρας στο Facebook, κάνοντας share μερικές εικόνες της εκδήλωσης. «Εγώ και η οικογένειά μου αισθανόμαστε μεγάλη τιμή. Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση και την τήρηση όλων των διαδικασιών που έγιναν, χωρίς να βγείτε από το αυτοκίνητο».    

Ο γάμος έγινε μια ημέρα πριν ο πατέρας του γαμπρού κριθεί ένοχος σε υπόθεση διαφθοράς ύψους 500.000 δολαρίων και καταδικαστεί σε πρόστιμο και 12 μήνες φυλάκιση. Την ίδια ώρα, η Μαλαισία αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ένα νέο κύμα της Covid-19. Συνολικά, η χώρα είχε σχεδόν 92.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και περισσότεροι από 430 θάνατοι έχουν συνδεθεί με την πανδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου