Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 19, 2024

Ανεξήγητη αύξηση στις πωλήσεις αντιεμετικών φαρμάκων μετά από κάθε δήλωση του Αλέξη Κούγια αναφέρουν φαρμακοποιοί


 Μια ανεξήγητη αύξηση στη ζήτηση αντιεμετικών φαρμάκων μετά από κάθε δημόσια δήλωση του γνωστού δικηγόρου Αλέξη Κούγια παρατηρούν τις τελευταίες μέρες οι φαρμακοποιοί της χώρας, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαρμακοποιοί της επικράτειας ανέφεραν πώς τις τελευταίες μέρες παρατήρησαν κατακόρυφη αύξηση στις πωλήσεις αντιεμετικών σκευασμάτων, την οποία αρχικά δεν μπορούσαν να εξηγήσουν.


«Στην αρχή νομίσαμε ότι κάνει νέα εκπομπή ο Φουρθιώτης, αλλά ένας πελάτης μας είπε ότι αισθάνθηκε έντονη ναυτία ακούγοντας κάποιες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στην τηλεόραση» λέει φαρμακοποιός της Αττικής.


«Κάτι για επαγγελματίες ομοφυλόφιλους, αλλά μάλλον δεν άκουσα καλά γιατί έχω πολλούς γκέι πελάτες και φίλους και δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιον να το δηλώνει σαν επάγγελμα στην Εφορία.»


«Άλλωστε κανένας σοβαρός δικηγόρος δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο. Οπότε μάλλον σύμπτωση θα είναι. Ίσως να έφαγε κάτι που τον πείραξε και απλά συμπτωματικά να έπαιζαν οι δηλώσεις εκείνη την ώρα στην τηλεόραση. Αυτό θα είναι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου