Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 08, 2021

Για αιώνες το Γένος πορεύτηκε μ' έναν παπά κι έναν δάσκαλο μέσα στην αντάρα και την φωτιά που σκορπούσαν οι εχθροί του.

 



Δάσκαλοι που βασανίστηκαν προσπαθώντας να μεταλαμπαδεύσουν την φλόγα του Ελληνισμού στα μικρά Ελληνόπουλα ώστε να μείνει ζωντανή η μνήμη μέσα από την γνώση.

Παπάδες που μαρτύρησαν προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές γλώσσα και θρησκεία, που αποτελούν τους δύο βασικούς πυλώνες του Έθνους.

Και σήμερα κάτι φοβισμένα ανθρωπάκια κάνουν μικροπολιτική στις πλάτες των παιδιών μας, είτε συντασσόμενοι με τα μέτρα της κυβέρνησης για να ανοίξουν σχολεία κι εκκλησίες, είτε αντιπολιτευόμενοι στην κυβέρνηση ζητώντας ακόμα πιο αυστηρά μέτρα για το άνοιγμα.

Είστε φαιδροί κι ανάξιοι να φέρετε τον τίτλο του Δασκάλου.

Είστε απλώς δημόσιοι υπάλληλοι που τυχαία και μοιραία περάσατε σε κάποια σχολή και βρεθήκατε στην θέση που είστε μόνο και μόνο για να έχετε εξασφαλισμένο μισθό και προνόμια.

Δεν μπορεί να εκβιάζεται το δικαίωμα στην δωρεάν Παιδεία κι εσείς να είστε άφαντοι.

Όταν έρθει η σειρά σας να κινδυνεύουν τα κατοχυρωμένα δικαιώματα σας, να θυμάστε ότι θα είστε μόνοι σας γιατί δεν φροντίσατε να υπερασπιστείτε τα παιδιά και το δικαίωμα τους στην Παιδεία χωρίς προϋποθέσεις και άνω τελείες.

Έρχεται και η σειρά σας!

Να είστε απολύτως σίγουροι γι' αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου