Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 07, 2021

Μια εβδομάδα ρε αλήτες, για να μπορείτε να κοιτάξετε τον πατέρα μου και τους υπόλοιπους αγρότες στα μάτια!

 


Νικόλαος Κοτζάμπασης

Δεν πειράζει πατέρα που σε αυτή την ηλικία σε έβγαλαν στους δρόμους για να αποδείξεις πως η γη που δούλεψες και... μάτωσες πάνω της σου ανήκει!


Με πειράζει που δεν σεβάστηκαν τα σκληρά και τσακισμένα σου χέρια από τη σκαλίδα και τη βαριοπούλα για να γίνουν τα άγρια εδάφη και οι βραχότοποι, αμπέλια και ελιές!


Με πειράζει που τύποι με μανικιούρ και πεντικιούρ αποφασίζουν για τη γη σου και τη γη των αγροτών, μέσα από τα ζεστά και πληρωμένα από εμάς γραφεία τους, με απίστευτη και προκλητική άνεση! Και χωρίς ίχνος ντροπής!
Μια εβδομάδα σας ήθελα "εκεί έξω", με τους αγρότες μας στα όρη. Μια βδομάδα πάνω στα κακοτράχαλα για να δείτε πως βγαίνει το ψωμί από αυτούς εδώ τους ανθρώπους στην πιο σκληρή γωνιά της Ευρώπης. Μια εβδομάδα ρε αλήτες, για να μπορείτε να κοιτάξετε τον πατέρα μου και τους υπόλοιπους αγρότες στα μάτια! Και μετά, αν τολμάτε ακόμη, θα ακούσουμε την άποψη σας για τη γη μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου