Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 11, 2021

😂😂😂 Μόνο έντεχνα θα παίζουν τα μπαρ το καλοκαίρι, για να μειώνεται το κέφι των θαμώνων για διασκέδαση

Την επαναφορά της μουσικής στα καταστήματα εστίασης, τη διεύρυνση του ωραρίου κυκλοφορίας και την κατάργηση σε λίγες εβδομάδες της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κατά την ενημέρωση για την πορεία του κοροναϊού στη χώρα.

Ωστόσο, αυτό που δεν διευκρίνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, είναι το είδος της μουσικής που παίζουν στους εξωτερικούς τους χώρους τα καταστήματα της εστίασης. Συγκεκριμένα, οι DJ's θα είναι υποχρεωμένοι να παίζουν μόνο ελληνικά έντεχνα τραγούδια, ώστε οι πελάτες να νυστάζουν νωρίς, να μειώνεται η διάθεσή τους για διασκέδαση και η συσσωρευμένη μελαγχολία να τους οδηγεί χωρίς πολλές ακρότητες από νωρίς στο σπίτι τους.


Την ίδια στιγμή όμως, οι ειδικοί συστήνουν προσοχή, αφού η υπερβολική έκθεση στην έντεχνη μουσική μπορεί να μειώσει τη διάθεση για ζωή γενικότερα, προτείνοντας την υποχρέωση παραμονής σε ένα κατάστημα το πολύ για δύο ώρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου