Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 18, 2021

Όταν οι γιατροί συνιστούσαν το κάπνισμα γιατί έκανε καλό!

 Ο Νίκος Σύψας προκάλεσε αναστάτωση στο τηλεοπτικό – και όχι μονο – κοινό λέγοντας το

προφανές, οτι δηλαδή ακόμα και οι ειδικοί δε γνωρίζουν τι θα γίνει σε 10 χρόνια με το εμβόλιο του κορονοϊού.

Παράλληλα όμως τόνισε πως όλοι πρέπει να πάνε να εμβολιαστούν ακόμα και τα παιδιά, προκειμένου να προστατευτούν από τον covid-19.

Η ιστορία έχει δείξει οτι ο μόνος που μπορεί να μας διευκρινίσει αν κάτι ειναι επιβλαβές ή όχι ειναι ο χρόνος. Ακόμα και αν τα μέχρι τώρα δεδομενα δείχνουν οτι κάτι ειναι απόλυτα ασφαλές (που προφανώς στην περίπτωση των εμβολίων δεν ισχύει αφού άνθρωποι εχουν χάσει τη ζωή τους), κανείς δε μπορεί να αποκλείσει μια νέα επιστημονική ανακάλυψη που θα τα ανατρέψει όλα. Αυτός ειναι και ο λόγος που ξεκινάμε μια νέα σειρά άρθρων στο Sportime με ιατρικά και επιστημονικά λάθη που έχουν στοιχίσει τη ζωή και την υγεία χιλιάδων ανθρώπων.

Η πρώτη χαρακτηριστική περίπτωση ειναι το κάπνισμα και το τσιγάρο. Στα παλαιότερα χρόνια, το τσιγάρο παρουσιαζόταν σαν κάτι καλό και το συνιστούσαν ακόμα και οι γιατροί, οι οποίοι συμμετείχαν κανονικά σε καμπάνιες προώθησης του.

Πλέον γνωρίζουμε ότι οι μακροχρόνιες επιπτώσεις του είναι πολύ σοβαρές στην ανθρώπινη υγεία, προκαλώντας ασθένειες που οδηγούν ακόμα και στο θάνατο.

Δείτε μερικές από τις καμπάνιες αυτές:








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου