Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 20, 2021

Ενα ποτηρι μπυρα την ημερα… το μυστικο για «αιωνια» ζωη!

Μια γυναικα στις ΗΠΑ ειχε φτασει σε ηλικια 112 ετων, σπαζοντας το ρεκορ Γκινες,

αποκαλυπτοντας πως ενα απο τα μυστικα της ειναι το… ενα ποτηρι μπυρα που επινε σε καθημερινη βαση απο τα 50 της! Ενα ποτηρι μπυρα ειναι το μυστικο μακροζωιας και μιας αλλης κυριας, ετων 103, στη Νοτια Καρολινα των ΗΠΑ, η οποια θα γιορτασει τα γενεθλια της στις 31 Αυγουστου. Με το σκεπτικο οτι συμπτωση επαναλαμβανομενη, παυει να ειναι συμπτωση, δεν μπορουμε παρα να λαβουμε σοβαρα την εμπειρια 100 και πλεον χρονων και να… καθιερωσουμε ενα ποτηρι μπυρα στο καθημερινο μας μενου.


perierga.gr - Ενα ποτηρι μπυρα την ημερα... το μυστικο για «αιωνια» ζωη!


Η Μιλντρεντ «Μιλι» Μπαουερς, ειναι ενα απο τα εννια κοριτσια που γεννησαν οι γονεις της, καταφερε να επιβιωσει απο μια μακρα περιοδο καταθλιψης και ειχε δυο συζυγους στη μεγαλη πορεια της σε τουτο τον κοσμο. Η ιδια δηλωνει πως «η μπυρα, εναντια στις εντολες του γιατρου, αποτελει ενα απο τα μυστικα μου». «Αισθανομαι καλα, διοτι ειμαι καλα στην υγεια μου», τονιζει η 103 ετων γυναικα, η οποια ξεκινησε το ποτο κατα τη διαρκεια της νοσηλειας της για την καταθλιψη που ειχε υποστει. Απο τοτε πινει ενα ποτηρι μπυρα καθε απογευμα στις 4!

«Κοιτα, υπαρχουν ανθρωποι που δεν τους αρεσει ο καφες, η το τσαϊ. Εγω θελω να πινουν ο,τι αρεσει στον καθενα», δηλωνει η Μιλντρεντ. Η 112 ετων Αγκνες Φεντον, ειχε δηλωσει οτι πινει τρια ποτηρια μπυρα και ενα σφηνακι ουισκι καθε μερα, απο ηλικια 50 ετων, προσθετοντας πως «οταν εκλεισα τα 100, πηγα στον καθρεπτη μου και ευχαριστησα το θεο που ειμαι ακομη εδω. Το ιδιο κανω καθε πρωι…».

Το μυστικο της μακροζωιας δεν εχει ακομη ανακαλυφθει. Αν ειχε βρεθει, μαλλον οι ανθρωποι θα ειχαν ξεκινησει πολεμο για να το κατακτησουν! Ισως, τελικα, το μυστικο να βρισκεται σε ενα και μονο στοιχειο. Να κανει ο καθενας αυτο που τον ευχαριστει. Αρκει να μην κανει κακο στους υπολοιπους…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου