Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 15, 2021

“Η Φάρμα”: Αυτά είναι τα 6 πρόσωπα που βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για το ριάλιτι περιπέτειας


 Ανανεωμένος πρόκειται να επιστρέψει ο δεύτερος κύκλος της «Φάρμας», το ριάλιτι περιπέτεια του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε τα ονόματα έκπληξη που βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για να συμμετάσχουν στην «Φάρμα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, για την «Φάρμα» έχουν δεχθεί πρόταση, η Μέγκι Ντρίο, η Μίνα Ορφανού, η Μαίρη Μηλιαρέση, ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Μάνος Πανταζής και ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου.


Τα 6 συγκεκριμένα ονόματα δεν έχουν υπογράψει ακόμα για την «Φάρμα», ωστόσο το πιο πιθανό είναι να τους παρακολουθήσουμε από τη νέα σεζόν στους δέκτες μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου