Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 14, 2021

Φρουτα καταλληλα για σκυλια!

Τα σκυλια ειναι γεγονος πως λατρευουν τα φρουτα! Τα φρουτα

ειναι πολυ νοστιμα και μπορει να ειναι ενα δροσιστικο σνακ και μια εναλλακτικη λυση στις «junk» λιχουδιες που υπαρχουν σε πολλα καταστηματα κατοικιδιων ζωων. Τα φρουτα ειναι επισης ενα σημαντικο τμημα της οικιακης διαιτας του σκυλου. Οταν δεν ενσωματωνονται στα γευματα, τα φρουτα ειναι ενα εξαιρετικο δωρο για τα σκυλια!

Ωστοσο δεν ειναι καθε φρουτο ειναι ασφαλες για τα σκυλια. Εδω μπορειτε να δειτε εναν καταλογο των φρουτων που εχει αποδειχθει ασφαλης και επωφελης για τα τετραποδα μελη της οικογενειας μας.


Μπανανα

Ενα μινι εργοστασιο παραγωγης ηλεκτρικου ρευματος της διατροφης, οι μπανανες περιεχουν πρωτεϊνη, βιταμινη Β6, φυτικες ινες, καλιο, σιδηρο, βιταμινη C, φολικο οξυ, μαγνησιο, βιταμινη Α και περισσοτερο! Ειναι νοστιμο και ταυτοχρονα μια φρεσκια η κατεψυγμενη απολαυση!

 Μυρτιλα


Αυτα τα πλουσια σε αντιοξειδωτικα μουρα ειναι σημαντικο τμημα της διατροφης, και περιλαμβανουν βιταμινη Κ, μαγγανιο, βιταμινη C, φυτικες ινες, βιταμινη Α, φολικο οξυ, φωσφορο, καλιο και ασβεστιο! Ιδανικο για την υγεια του εγκεφαλου, την υγεια των ματιων και ειναι γνωστα για τις ιδιοτητες καταπολεμηση του καρκινου!


Μηλα


Μην δινετε τους σπορους – περιεχουν αρσενικο! Ωστοσο τα μηλα ειναι υγιες χαμηλα σε θερμιδες και αναζωογονητικα! Ειναι πληρης σε διαιτητικες ινες, βιταμινη Α, βιταμινη C, βιταμινη Κ, φολικο οξυ, ασβεστιο, μαγνησιο, φωσφορο και καλιο!


Αχλαδια


Μην δινετε τους σπορους. Τα αχλαδια περιεχουν βιταμινη Κ, βιταμινη C, φολικο οξυ, ασβεστιο, μαγνησιο, φωσφορο και καλιο! Ταυτοχρονα περιεχουν λιγες θερμιδες.


Cranberries


Γνωστα για τη βοηθεια που δινουν στη διατηρηση ενος υγιους ουροποιητικου συστηματος, τα cranberries μπορουν να βοηθησουν στο καθαρισμο των νεφρων και την προληψη των λοιμωξεων του ουροποιητικου συστηματος. Τα cranberries ειναι πλουσια σε αντιοξειδωτικα, βιταμινη Α, βιταμινες του συμπλεγματος Β, βιταμινη C, βιταμινη Κ, ασβεστιο, φωσφορο και καλιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου