Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 23, 2021

Βίντεο αποκαλύπτει το κόλπο των fast food που κρατά πάντα φρέσκες τις τηγανιτές πατάτες

 

Ένας υπάλληλος γνωστής αλυσίδας fast food αποκάλυψε το κόλπο που χρησιμοποιούν στα ταχυφαγεία προκειμένου να φαίνονται οι τηγανιτές πατάτες πάντα φρέσκες και να ξεγελούν τους απαιτητικούς πελάτες.

Υπάλληλος μιας πασίγνωστης αλυσίδας fast food, με βίντεο το οποίο ανέβασε στο TikTok, δείχνει το τέχνασμα που χρησιμοποιούν στην κουζίνα προκειμένου να φαίνονται πάντα φρέσκες οι τηγανιτές πατάτες. Οι περισσότεροι άνθρωποι που επιλέγουν τη συγκεκριμένη αλυσίδα πάντα συνοδεύουν το γεύμα τους με τηγανιτές πατάτες. Όμως όσο περισσότερη ώρα έχουν μείνει οι πατάτες κάτω από τις ειδικές λάμπες τόσο πιο πολύ «χαλάει» η γεύση τους με αποτέλεσμα οι πελάτες να ζητούν φρέσκες.

Ο χρήστης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης στο βίντεό του αποκαλύπτει την τακτική που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι προκειμένου να «φρεσκάρουν» και πάλι τις πατάτες. Ο τρόπος αυτός δεν είναι άλλος από το να τις ρίξουν ξανά μέσα στη φριτέζα και να τις τηγανίσουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια τις αποσύρουν από το λάδι, τις στραγγίζουν και τις σερβίρουν πάλι.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου