Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 25, 2021

😂😂😂Απαρηγόρητοι οι αντιεμβολιαστές που δεν θα μπορέσουν να δουν την παράσταση του Άρη Σερβετάλη

Απαρηγόρητοι για τα μέτρα της κυβέρνησης που τους απαγορεύουν να δουν τις αβάν γκαρντ θεατρικές παραστάσεις που τόσο αγαπάνε, όπως τον ‘Ρινόκερο’ του Άρη Σερβετάλη, εμφανίστηκαν σήμερα οι αντιεμβολιαστές της χώρας.
Παρά το νέο, ιδιαίτερα σκληρό χτύπημα, οι αρνητές του εμβολίου έσπευσαν να στηρίξουν τον ηθοποιό μετά την απόφαση του να διακόψει την θεατρική παράσταση, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα τους να βρεθούν μαζί με άλλους σε μια κλειστή, κατάμεστη αίθουσα για δύο ώρες συνεχόμενα, καθώς και το δικαίωμα των συναδέλφων του να κάνουν Χριστούγεννα άνεργοι.


 
«Πώς θα δω όμως τώρα αυτό το υπέροχο έργο του Ιονέσκο, που αναδεικνύει με τόσο αιχμηρό τρόπο τις κοινωνικές αρρώστιες που με άλλοθι τις ιδεολογίες μεταμορφώνουν τον άνθρωπο σε επιθετικό ζώο;» δήλωσε οργισμένος αντιεμβολιαστής σε ανάρτηση του στο Facebook.

Πάντως, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο ηθοποιός ετοιμάζει νέα κινηματογραφική δουλειά, με τίτλο «Ο Άνθρωπος του Ιού» στην οποία ο Θεός αποκαλύπτει στον Άρη Σερβετάλη γιατί έχει πάρει κοντά τους τόσους φανατικούς χριστιανούς, αλλά και χιλιάδες άλλους που δεν τού έφταιγαν σε τίποτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου