Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 19, 2022

Χάρης Ρώμας: «Nα κάνω το Χαλάνδρι πρότυπο Δήμο της Ελλάδας»


Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τα σχέδια του στην πολιτική

«Υπάρχει πλουραλισμός και μου αρέσει που υπάρχει θεματολογία και στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Στις εκπομπές που είναι πλήρεις σχετικά με το κοινωνικό γίγνεσθαι», είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Σχετικά με τις σειρές του, όπως το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Το καφέ της Χαράς» δήλωσε περήφανος και σημείωσε:


«Θα γεράσουμε και θα είμαστε η ‘κατακουζίνα’ και η ‘γκαρσόνα’»

«Στην πραγματικότητα όταν κάνεις συνεχόμενες επιτυχίες, μετά είσαι και ο ‘Πώποτας’ και ο ‘χασοδίκης’ αλλά στο τέλος είσαι ο Χάρης Ρώμας, που κάνεις πράγματα και αγγίζουν τον κόσμο» πρόσθεσε.



Πλέον ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον Δήμο Χαλανδρίου: «Κανείς δεν ξέρει πως θα τα φέρει η ζωή. Πρώτα απ΄όλα πρέπει αν εκλεγώ. Το Χαλάνδρι είναι ένας δύσκολος και μεγάλος Δήμος. Μου αρέσει όμως η ιδέα. Θέλω πολύ να το κάνω και πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στον κόσμο αλλιώς δεν θα έμπαινα στον προεκλογικό αγώνα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Θέλω να αναμετρηθώ με την πρόκληση της τοπικής αυτοδιοίκησης και να κάνω το Χαλάνδρι πρότυπο Δήμο της Ελλάδας. Χωρίς να αφήσουμε την καθημερινότητα, θέλω να «λουστεί» από καλλιτεχνικό φως, να γίνονται δράσεις παντού, στις πλατείες, θέατρο δρόμου. Έχω φανταστεί πολλά πράγματα που θα κάνουν τον Δήμο μοναδικό» και στη συνέχεια αποκάλυψε πως: «συνεργάζομαι ήδη με ανθρώπους και έχω συμβούλους για να γίνει αναμόρφωση στο Χαλάνδρι».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου