Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 30, 2022

Εμάς λυπάμαι, που ακόμη λιβανίζουμε τις αποφάσεις τους, που μας εξοντώνουν!



Της Ιωάννας Υψηλάντη


Το θέμα της ημέρας είναι αναμφισβήτητα η δολιοφθορά στις

τρεις γραμμές των... Βορείων αγωγών 1 και 2.
Και όπως πάντα, ο βασικός ύποπτος, για το σαμποτάζ είναι ποιος άλλος;;; Η Ρωσία!
Σκέφτηκε, δηλαδή η Ρωσία να σαμποτάρει το έργο της, για ν αυξήσει την τιμή του αερίου, σύμφωνα με το Δυτικό τραστ. Και μάλιστα, στα διεθνή ύδατα.
Μην ψάχνετε εδώ λογική! Δεν υπάρχει! Υπάρχει μόνο ένα ιδεολόγημα. Για κάθε κακό ευθύνεται η Ρωσία, μέχρι να μπει στο στόχαστρο και η Κίνα.
Για τις αυξήσεις στο ρεύμα, η Ρωσία ένοχη. Για τον διψήφιο πληθωρισμό και σύντομα, για την ύφεση, η Ρωσία ένοχη. Για την αύξηση του κόστους ζωής, η Ρωσία ένοχη. Για την έλλειψη ειδών διατροφής, στις τρίτες χώρες, η Ρωσία ένοχη. Ακόμα και για το νύχι, που μου έσπασε, την Ρωσία θα κατηγορήσουν.
Έχει ξεκινήσει αυτό το τροπάριο, εδώ και χρόνια. Την δηλητηρίαση του Σκριπάλ και της κόρης του, η Ρωσία την έκανε. Όπως και την δηλητηρίαση του Ναβάλνι.
Και ούτε ΜΙΑ απόδειξη! Η μόνη "απόδειξη" είναι το επιχείρημα "Εμείς είμαστε πάντα σωστοί. Πάρτε το απόφαση!"
Ετσι, επιστρατεύτηκαν "ειδικοί", που δεν μπορούν να εξηγήσουν, γιατί η Ρωσία, που θα μπορούσε απλώς να κλείσει τις στρόφιγγες αφήνει να χάνονται στην θάλασσα δισεκατομμύρια επενδύσεων;
Γιατί η Ρωσία δεν σαμποτάρισε τον νέο αγωγό Νορβηγίας-Πολωνίας, που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει και την Γερμανία, αλλά χτύπησε τους δικούς της αγωγούς;;
Ποιο είναι το θύμα στην προκειμένη περίπτωση;;
Και εδώ, γενικά, όλα είναι κρυστάλλινα. -Η Γερμανική βιομηχανία, και ως εκ τούτου, ολόκληρη η οικονομία της ΕΕ, η οποία βασίστηκε κυρίως στη βαριά βιομηχανία, την αυτοκινητοβιομηχανία και την χημική της βιομηχανία. Όλα αυτά Καπούτ! Kaput. Πλήρης καταστροφή της υποδομής της Γερμανίας, όπως συνέβη κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Με την έκρηξη τριών γραμμών των αγωγών η οικονομική κατάσταση της Γερμανίας επέστρεψε στο 1945 και στην ανάγκη υιοθέτησης ενός νέου σχεδίου Marshall για τα επόμενα χρόνια., Όχι για ανάκαμψη, αλλά για ληστεία και αυτή τη φορά εντελώς ανοιχτά. Η Γερμανία θα αναγκαστεί να αγοράσει υγροποιημένο αέριο από τις ΗΠΑ ή από τους δορυφόρους τους στη Μέση Ανατολή ή μέσω νέου αγωγού, που ξαφνικά κέρδισε η Γερμανία από τη Νορβηγία στην Πολωνία. Αυτό το ακριβό αέριο δεν φτάνει και η Γερμανία θα αναγκαστεί να αγοράσει ό, τι χρειάζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, που θα διαθέσουν χρήματα και δάνεια και θα κάνουν τη Γερμανία μια δεύτερη Ουκρανία χωρίς να πέσει ούτε μια βόμβα.
Το αμερικανικό στρατιωτικό -βιομηχανικό σύμπλεγμα και η βαριά βιομηχανία, εν μέσω της εκκαθάρισης των ευρωπαίων ανταγωνιστών, γελά ακόμα, υπολογίζοντας τα μερίσματα ...
Εάν η τεχνοκρατική ευρωπαϊκή ελίτ είχε εγκέφαλο και μια αξιοπρεπή εκπαίδευση, με γνώση της Ιστορίας, της οικονομίας και της νομολογίας, θα μπορούσε να ανακαλύψει ποιος ήταν ο ένοχος. Θα είχε θυμηθεί την βασική αρχή του ρωμαϊκού νόμου "Cui Prodest" (ποιος ωφελείται;;)
Και τότε θα ανακάλυπτε ότι ευεργετείται μόνο ένας παίκτης. Οι ΗΠΑ. Που, χωρίς μία βόμβα και χωρίς να αυξήσουν την κατοχή τους στη Γερμανία, για δεύτερη φορά, την γονάτισαν , ή σωστότερα, της μετέδωσαν τον καρκίνο.
Αυτό, όμως, χρειάστηκαν. Οι ίδιοι οι Γερμανοί ήθελαν να ουκρανοποιηθούν, οπότε πάρτε το και υπογράψτε.
Δεν λυπάμαι τους Γερμανούς, μα την Παναγία, καθόλου!
Εμάς λυπάμαι, που ακόμη λιβανίζουμε τις αποφάσεις τους, που μας εξοντώνουν!
Εδώ "εντελώς τυχαία", το Αμερικανικό ναυτικό βρέθηκε στον τόπο του σαμποτάζ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου