Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 30, 2022

Ντάνιελ Κρεγκ: «Αδιαφορώ για τον νέο 007»

O Ντάνιελ Κρεγκ αδιαφορεί για το ποιος θα τον διαδεχθεί στην κινηματογραφική σειρά ταινιών

«Τζέιμς Μποντ». (Πενέλοπε Κρουζ: Ποζάρει μόνο με ένα καυτό σορτσάκι – Την αποθέωσαν για τις τέλειες αναλογίες της)


Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος άφησε έντονο το στίγμα του στον ρόλο του 007 και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, δήλωσε σε συνέντευξή του στο podcast «Happy Sad Confused» ότι αν και αυτή τη στιγμή γίνεται μεγάλος «ντόρος» για το ποιος θα πάρει τον ρόλο, ο ίδιος δεν ενημερώνεται σχετικά.

Όπως παραδέχτηκε, δεν παρακολουθεί τις φήμες για την επιλογή του αντικαταστάτη του στην επόμενη ταινία. «Δεν δίνω καθόλου σημασία», είπε ο Ντάνιελ Κρεγκ στη συνέντευξη που έδωσε, με αφορμή την πρόσφατη προβολή της νέας του ταινίας «Glass Onion: A Knives Out Mystery».

Ωστόσο, όπως τόνισε, δεν είναι ότι φροντίζει να μην είναι ενημερωμένος μόνο για το συγκεκριμένο θέμα, απλά δεν συνηθίζει να ασχολείται με το διαδίκτυο. «Απλώς… δεν μπαίνω στο διαδίκτυο, δεν έχω μέσα κοινωνικής δικτύωσης», εξήγησε.


Τα τελευταία 15 χρόνια, ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδύθηκε τον Μποντ σε πέντε ταινίες, αρχίζοντας από το «Casino Royale» του 2006 και ολοκληρώνοντας με το «No Time to Die» πέρυσι. Αν και ο 54χρονος ηθοποιός δεν θα υποδύεται πλέον τον εμβληματικό χαρακτήρα, αποκάλυψε ότι «θα βρίσκεται σε θέση μπροστά και στο κέντρο στον κινηματογράφο», όταν θα κυκλοφορήσει η ταινία, προκειμένου να δει έναν νέο ηθοποιό να ενσαρκώνει τον χαρακτήρα του Τζέιμς Μποντ.


Αν κι έχουν ακουστεί διάφορα υποψήφια ονόματα για τον ρόλο, μέχρι στιγμής δύο είναι τα μεγάλα φαβορί. Το όνομα του Άαρον Τέιλορ Τζόνσον ήταν μέχρι στιγμής το επικρατέστερο για να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ, ενώ πρόσφατα προστέθηκε κι εκείνο του Χένρι Καβίλ, με επίσης μεγάλες πιθανότητες.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου