Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 06, 2023

Βέροια: Καρέ-καρέ οι κινήσεις της 29χρονης μετά την τραγωδία – Η ερώτηση στα ΚΤΕΛ και το κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Καρέ-καρέ καταγράφονται οι τελευταίες κινήσεις της 29χρονης μητέρας, η οποία έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο του βρέφους της, στην Βέροια. Κάμερα ασφαλείας «συλλαμβάνει» την 29χρονη, λίγη ώρα μετά την στιγμή που φέρεται να πέταξε το άτυχο κοριτσάκι στον Αλιάκμονα.
 Σε βίντεο που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, διακρίνεται η 29χρονη μητέρα να φτάνει στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, στη Βέροια. Είναι σε ήρεμη κατάσταση και δείχνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Ανοίγει την πόρτα και κατευθύνεται προς το ταμείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ρωτάει την υπάλληλο τι ώρα είναι το επόμενο δρομολόγιο με προορισμό την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και στη συνέχεια βγαίνει έξω, χωρίς να κόψει εισιτήριο.

Στη συνέχεια, κατευθύνεται σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, ενώ λίγα λεπτά αργότερα μπαίνει σε διπλανό ψιλικατζίδικο. Μετά, η 29χρονη φεύγει για το κέντρο της πόλης.

Η 29χρονη, η οποία με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή έχει προφυλακιστεί, φαίνεται πως αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια. Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Αλεξάνδρειας, που είχαν αναλάβει την εποπτεία της, την έκριναν ικανή να μεγαλώσει το παιδί της. Σύμφωνα με καταγγελίες της οικογένειάς της, οι κοινωνικοί λειτουργοί είχαν να την επισκεφτούν τέσσερις μήνες.


Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να υποβληθεί σε νέα ψυχιατρική εξέταση, με βάση την οποία θα αποφασιστεί εάν θα μεταφερθεί στην γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ή στην ψυχιατρική κλινική του Ελεώνα Θήβας.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου