Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 04, 2023

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, διότι μετά την συμμετοχή του στο Survivor ο ίδιος απασχόλησε αρκετές φορές με την συμπεριφορά του.

Το τελευταίο διάστημα είχε βρεθεί στο προσκήνιο λόγω της σχέσης του με την σύντροφό του, η οποία του έκανε πρόταση γάμου στο ταξίδι τους στο Λονδίνο.


Στο αυτόφωρο για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Ωστόσο τα πράγματα πήραν γρήγορα άλλη τροπή αφού η Νάνσυ τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό. Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα”, όλα έγιναν στις 28 Δεκεμβρίου όταν γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία, ακούγοντας φωνές από το σπίτι του ζευγαριού.

 Αστυνομικοί οδήγησαν το ζευγάρι στο Αστυνομικό Τμήμα όπου ο ένας υπέλαβε μήνυση εναντίον του άλλου. Η μεν Νάνσυ για ξυλοδαρμό, ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για εκμετάλλευση.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Εκείνος από την πλευρά του υποστηρίζει πως εκείνη βρέθηκε δίπλα του για να γίνει διάσημη και πως τον εκμεταλλεύτηκε, ενώ ισχυρίζεται πως και η ίδια του επιτέθηκε σωματικά. Μιλώντας στην κάμερα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου