Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 25, 2023

Από το αρχείο: Τον Οδυσσέα Ανδρούτσο θα ενσαρκώσει ο γνωστός ηθοποιός Γουίλ Φέρελ😂😂😂

Το ενδεχόμενο να αναλάβει το ρόλο του Οδυσσέα Ανδρούτσου εξαιτίας της ομοιότητας του με τον Έλληνα οπλαρχηγό φέρεται να συζητά με παραγωγούς του Χόλιγουντ ο γνωστός ηθοποιός Γουίλ Φέρελ, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας. 
Σύμφωνα με πηγές κοντά στον Αμερικανό ηθοποιό, ο ίδιος φέρεται να έχει αποδεχθεί επί της αρχής πρόταση για συμμετοχή του σε ταινία με θέμα την Ελληνική Επανάσταση, στην οποία θα υποδύεται τον οπλαρχηγό και ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Για τον σκοπό αυτό, ο δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη αρχίσει να μαθαίνει ελληνικά, ενώ η εμφάνιση του θα είναι παρόμοια με αυτή της ταινίας «Anchorman» (φωτό), φυσικά όμως με την ενδυμασία εποχής που φορούσε ο Έλληνας οπλαρχηγός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που για την ελληνική επανάσταση έχουν δείξει ενδιαφέρον μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ, καθώς πριν από λίγο καιρό ανακοινώθηκαν τα γυρίσματα ταινίας με θέμα τη ζωή του Ρήγα Φεραίου, τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου