Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 25, 2023

Μυκονιάτης: Έρχονται οι αρχαιολόγοι και γεμίζουν τρύπες το νησί μας😂😂😂

Κραυγή αγωνίας από ντόπιους επιχειρηματίες που βλέπουν τη Μύκονο να μη χάνει ακόμα εντελώς τον χαρακτήρα της.
 Παράτησαν τη Δήλο και μας κουβαλήθηκαν όλοι εδώ κάτω. Άφησαν τα γκρεμίδια και ήρθαν να ξεχώσουν κι εδώ καμιά παλιατζούρα.

Έχουμε γεμίσει λάθος σκόνες απ’ τα σκαψίματα, δεν μπορείς να περπατήσεις. Αλλοιώνουν τη φυσιογνωμια του νησιού με κάτι τέτοια.


Και τι βρήκανε με το σκάψιμο; Μια απόδειξη του ‘92, ήταν η τελευταία φορά που είχε κοπεί απόδειξη στο νησί. Από εκεί και πέρα τίποτα, γεμίσαμε τρύπες.


Θέλουν οι αρχαιολόγοι να έρθουν στη Μύκονο; Να έρθουν, αλλά όπως έρχονται και όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι. Να πληρώσουν 400 ευρώ το δωμάτιο και 50 ευρώ το σουβλάκι, και να κάτσουν όσο θέλουν, δεν είπαμε εμείς όχι. Να τους τα φάμε τα λεφτά, ναι, αλλά όχι να βγάζουν την αξίνα και να παριστάνουν ότι δουλεύουν.

Και δεν καταλαβαίνω και τα παράπονά τους… Έρχονται εδώ στο νησί μας, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, και τι κάνει ο τίμιος ο επιχειρηματίας; Στέλνει μήνυμα 1 η ώρα τη νύχτα “καλό βράδυ, να προσέχεις”. Και αυτός ο άνθρωπος λοιδορείται.


Ή “χρόνια πολλά στον γιο σου που κλείνει τα 8 την άλλη βδομάδα”. Έχετε δει πιο γλυκό καλωσόρισμα; Εδώ δεν έχει χαθεί η γειτονιά όπως στην Αθήνα, εδώ αν θες κάτι χτυπάς στον διπλανό σου και σε βοηθάει.


Ακόμα και το βράδυ, την ώρα που χτίζεις, ό, τι θες το ζητάς και τρέχουμε.


Και έρχεται ο άκυρος, βλέπει μια παραλία που ούτε την έχει ξαναδεί στη ζωή του και αποφασίζει ότι είναι καταπατημένη, λέει “γκρεμίστε”. Κάτσε ρε μαν. Όλη νύχτα έχτιζαν οι άλλοι, πώς άντε έτσι “γκρεμίστε το”; Μέσα στη θάλασσα μέχρι τη μέση είχαν μπει, μπάζωσαν όλη την παραλία σε τρεις ώρες, πού τα ‘χεις ξαναδεί αυτά; Μπράβο θα έπρεπε να τους πεις. Κομάντα. Κέρβεροι.


Και δεν ξέρουμε εμείς αν έχουν καταπατηθεί οι παραλίες αλλά ξέρουν οι Αθηναίοι… Αυτά είναι από πάππου προς πάππου. Όρο στην προίκα το βάζανε, δεν παντρευόσουν αν δεν έριχνες τσιμέντο σε παραλία.


Λοιπόν, αφήστε τα αυτά και ελάτε να κλείσετε τις τρύπες, μη γίνει κανά ατύχημα. Γιατί παίζουν συχνά κάτι ατυχηματάκια εδώ, ε. Γενικά μιλάω…


Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας

😂😂😂

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου