Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 26, 2023

«Γιος του Ιράν»!

 

 Νίκος Κλειτσίκας

Jani Bet Oshana, ο Ιρανός Μάρτυρας που έπεσε πολεμώντας,
για να υπερασπιστεί την...

πατρίδα του κατά τη διάρκεια του πολέμου,
που επέβαλε η "πολιτισμένη" Δύση μέσω του Σαντάμ...

Μετά από 39 χρόνια βρέθηκε το πτώμα, που αναγνωρίστηκε μέσω τεστ DNA, του Ιρανού Ασσύριου Χριστιανού Μάρτυρα Jani Bet Oshana.
Την Παρασκευή, μετά την προσευχή της Παρασκευής στην Τεχεράνη, θα τελεστεί η νεκρώσιμη τελετή αυτού του Μάρτυρα, του οποίου η σορός θα μεταφερθεί στη συνέχεια στην εκκλησία για την κηδεία του σύμφωνα με τη χριστιανική του πίστη.


Στη φωτογραφία η επίσκεψη που έκανε ο Χαμενεΐ, τότε Πρόεδρος της Ιρανικής Δημοκρατίας, στην οικογένεια του Μάρτυρα Jani Bet Oshana, το 1987.

Σήμερα... η ιρανική επαναστατική εφημερίδα «Vatan Emruz», με τον τίτλο «Γιος του Ιράν», αφιέρωσε το πρωτοσέλιδο της στον Ιρανό Ασσύριο Χριστιανό* Μάρτυρα Jani Bet Oshana, η σορός του οποίου βρέθηκε μετά από 39 χρόνια!

* Όλοι ξεχνούν, αποσιωπούν και εξαφανίζουν εκείνο το Ολοκαύτωμα, τη Γενοκτονία των Χριστιανών Ασσυρίων. Ένα Ολοκαύτωμα που η ιστοριογραφία των ιμπεριαλιστών θέλει να εξαφανίσει: 275.000 Ασσυρίων σφαγιάστηκαν μεταξύ 1914 και 1920...   Tο Ολοκαύτωμα που όλοι αποσιωπούν και κρύβουν!

Το Ιράν δεν ξεχνάει ποτέ τους Μάρτυρες της Πατρίδας, όποια θρησκεία κι αν έχουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου