Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 23, 2023

Ποσοστό 170% για τη Νέα Δημοκρατία προβλέπουν αναλυτές, πιθανό να γίνει πρωθυπουργός και άλλων χωρών ο Κυριάκος Μητσοτάκης😂😂😂

Εκλογικό ποσοστό για τη Νέα Δημοκρατία που αγγίζει το 170% του εκλογικού σώματος προβλέπουν τώρα αναλυτές μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου
 Όπως προκύπτει μάλιστα από νέα δημοσκόπηση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζει προβάδισμα 150% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ φαίνεται να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία με 666 έδρες.
Πολιτικοί αναλυτές τονίζουν πώς ο μόνος τρόπος πλέον να χάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις επικείμενες εκλογές είναι να δείρει γριούλα στο Σύνταγμα, ενώ ταυτόχρονα κλωτσάει ένα κουτάβι φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ», χωρίς πάλι να είναι και αυτό βέβαιο.

στόσο, όπως επισημαίνουν, τα ποσοστά αυτά είναι πιθανό να δημιουργήσουν πρόβλημα στον πρωθυπουργό αφού, σύμφωνα με συνταγματολόγους, θα πρέπει να γίνει και πρωθυπουργός τουλάχιστον άλλης μίας χώρας ώστε να απορροφηθούν οι επιπλέον βουλευτές.


Σε αναζήτηση δεύτερης χώρας συνεργάτες του πρωθυπουργού

Πηγές στη Νέα Δημοκρατία τονίζουν ότι ήδη γίνονται συζητήσεις με γειτονικές χώρες για να αναλάβει και εκεί την πρωθυπουργία, με πιθανότερη την Κύπρο.


Ωστόσο δεν αποκλείουν και κάποια από τις βαλκανικές χώρες που συνορεύουν με την Ελλάδα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στα δύο πόστα, και με την ευκαιρία να αγοράζει φτηνή βενζίνη και χαρτικά για τη χώρα, κάθε φορά που επιστρέφει στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου