Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 24, 2023

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Παΐσιος, σύμφωνα με δημοσκόπηση ψηφοφόρων της Νίκης😂😂😂

Τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του κόμματος ΝΙΚΗ για την ηγεσία της χώρας καταγράφει νέα δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία θεωρούν καταλληλότερο για την πρωθυπουργία τον μοναχό Παΐσιο.
Όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της Metron Paralysis, μεταξύ των ψηφοφόρων του κόμματος ΝΙΚΗ ο εκλιπών αγιορείτης μοναχός κατέκτησε 99,9% στην ερώτηση για το ποιον θεωρούν καταλληλότερο να ηγηθεί της χώρας.
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, δεύτερη στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ήρθε η παντόφλα του, τρίτος ο Βλάντιμιρ Πούτιν, ενώ μόλις τέταρτος ήρθε ο πρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Νατσιός.

Όπως λένε αναλυτές, το φαινόμενο είναι απόλυτα εξηγήσιμο. «Στους Έλληνες παραδοσιακά αρέσει να τους λένε αυτά που θέλουν να ακούσουν χωρίς πολλές εξηγήσεις για το πώς θα γίνουν. Όπως ας πούμε ότι θα πάρουμε την Πόλη ή οτι θα μας στηρίξει το ξανθό γένος» είπε χαρακτηριστικά στέλεχος εταιρείας δημοσκοπήσεων.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν άνθρωποι στη χώρα μας που πηγαίνουν να προσκυνήσουν παντόφλες ή κάστανα. Δεν θα πρέπει να μας παραξενεύει λοιπόν».

«Θα είναι σαν να είναι πρωθυπουργός, αλλά δεν θα είναι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου