Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 02, 2023

TikTok: Το επικίνδυνο τρεντ με το αυγό που οδήγησε 37χρονη στα επείγοντα

Η 37χρονη προειδοποιεί τον κόσμο να προσέχει πριν δοκιμάσει την τάση του TikTok.

Η ζωή της κινδύνευσε από ένα από τρεντ στο TikTok. H 37χρονη Shafia Bashir τρομοκρατήθηκε αφού έφτιαξε ένα αυγό ποσέ χρησιμοποιώντας μια πολυδιαφημισμένη συνταγή που είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο.


Έριξε πρώτα λίγο βραστό νερό σε μια κούπα πριν προσθέσει το αυγό και μετά το έβαζε στο φούρνο μικροκυμάτων για μερικά λεπτά μέχρι να βράσει.

 Αλλά όταν άρχισε να χτυπάει το τσόφλι του αυγού με το κουτάλι για να σπάσει, αυτό έσκασε «σαν βρύση» και έκαψε τη δεξιά πλευρά του προσώπου της, με την 37χρονη να νιώθει «πιο βασανιστικό» πόνο της ζωής της.

Πήγε άμεσα στα επείγοντα, αλλά συνεχίζει να πονάει ακόμα και 12 ώρες μετά το ατύχημα.


Και παρόλο που οι πληγές της έχουν πλέον επουλωθεί, η 37χρονη προειδοποιεί τον κόσμο να προσέχει πριν δοκιμάσει την τάση του TikTok.



Είπε: «Απλώς δεν θέλω κανένας άλλος να το περάσει αυτό, μόνο και μόνο επειδή είναι τρεντ στο TikTok… Ήταν ο πιο βασανιστικός πόνος στη ζωή μου. Ήταν μια τρομακτική στιγμή για μένα. Έβαλα το πρόσωπό μου κάτω από τη βρύση και μετά έπρεπε να πάρω τον σύντροφό μου να φροντίσει την κόρη μου για να μπορέσω να πάω στα επείγοντα» ανέφερε η 37χρονη.
Δείτε φωτογραφίες:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου