Σε μία ακόμα δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της Νίκης και εκ περιτροπής εκπρόσωπος του Θεού στη Βουλή μαζί με τον Κυριάκο Βελόπουλο, προτείνοντας την επαναφορά του θεσμού του Κρυφού Σχολειού.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή λίγες μέρες μετά την πρόταση του για ‘μάθημα αγνότητας’ στα σχολεία, ο πρόεδρος της Νίκης δήλωσε ότι σύντομα θα εισηγηθεί στη Βουλή και την επαναφορά του Κρυφού Σχολειού.
«Με τη βοήθεια του Μεγαλοδύναμου -αγιασθήτω το όνομά Του- το κόμμα μας θα ζητήσει την επαναφορά του θεσμού του Κρυφού Σχολειού» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νατσιός.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιος θα ήταν ο λόγος επαναφοράς ενός θεσμού που αμφισβητείται αν υπήρξε ακόμα και την εποχή της τουρκοκρατίας, ο αρχηγός της Νίκης απάντησε πώς το κρυφό σχολειό είναι απαραίτητο για να ανατρέψει τα σχέδια του Σόρος και των Ιλουμινάτι που εργάζονται νυχθημερόν, και πολλές φορές Σαββατοκύριακα, για να καταστρέψουν την Ορθοδοξία.
«Με τη βοήθεια του Πανάγαθου -ελθέτω η βασιλεία του, γεννηθήτω το θέλημά Του- και των Τριών Ιεραρχών, μεγάλη η χάρη τους, πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε τα σχέδια τους και να καταστήσουμε την Ορθοδοξία μας θρησκευτική υπερδύναμη. Νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Δόξα σοι, Κύριε, Δόξα Σοι» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου