Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 11, 2023

Το «τελευταίο αντίο» στον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη

Στην Ελευσίνα αποχαιρετά αυτή την ώρα η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οπαδοί της ΑΕΚ τον 29χρονο, Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στην επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.
 Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 17:00 το απόγευμα στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα. Κόσμος με κίτρινα τριαντάφυλλα στα χέρια έφτασε στην εκκλησία μαζί με την νεκροφόρα στην οποία ήταν τοποθετημένο ένα κασκόλ της ΑΕΚ.

Η οικογένεια του 29χρονου έχει καλέσει όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του αντί στεφάνων να κάνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». «Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας», ανέφερε η οικογένεια.

Στην Ελευσίνα βρίσκονται και οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ. Με μήνυμα στο διαδίκτυο κάλεσαν όλον τον κόσμο της ΑΕΚ να συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων και στη συνέχεια όλοι μαζί να μεταβούν στην Ελευσίνα για την κηδεία του 29χρονου.

Κηδεία Κατσουρή Κηδεία Κατσουρή Κηδεία Κατσουρή Κηδεία Κατσουρή

Μιχάλης Κατσουρής: Αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον 29χρονο που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια
eurokinissi


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου