Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 08, 2023

Καταργεί τη φράση «το παιδί μόλις έφυγε» στα ντελιβεράδικα η κυβέρνηση😂😂😂


Την απαγόρευση της φράσης «το παιδί μόλις έφυγε» στα καταστήματα

ντελίβερι της χώρας αποφάσισε η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως προβλέπει η απόφαση, η συγκεκριμένη φράση που χρησιμοποιείται κατά κόρον όταν τηλεφωνούν πελάτες για να ενημερωθούν για την πορεία της παραγγελίας τους, θα απαγορευτεί.

Την ικανοποίηση τους για τη διάταξη εξέφρασαν οι ντελιβεράδες της χώρας αφού, όπως λένε, η χρήση της φράσης ασκούσε πίεση να μεταφέρουν πιο γρήγορα τις παραγγελίες, με μεγάλο κίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα.

Η απόφαση πάντως έχει προκαλέσει την αντίδραση πολλών καταστηματαρχών ντελίβερι, οι οποίοι βλέπουν ένα σημαντικό εργαλείο της δουλειάς τους να χάνεται.


«Είναι καταστροφή για τον κλάδο» υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Εστίασης, Γιώργος Τυλιχτός. «Το να λες ‘το παιδί μόλις έφυγε’ ενώ δεν έχει φύγει είναι εργαλείο δουλειάς για μας.»


«Σε λίγο θα μας ζητάνε να βγάζει σέλφι ο ντελιβεράς με τα πιτόγυρα και να την στέλνει στον πελάτη για να αποδείξει ότι όντως έχει φύγει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου