Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 15, 2023

Δολοφονία στην Ευρυτανία: Σκότωσε τον αδελφό του και το άλογό του και μετά ενημέρωσε τις αρχές

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως για το άγριο φονικό στη Γρανίτσα Ευρυτανίας, που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (14/8) και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Ένας άνδρας περίπου 50 ετών έπεσε νεκρός από τα πυρά του αδελφού του, έπειτα από λογομαχία που είχαν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.
 Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evrytanika.gr, ο μεγαλύτερος αδελφός πήρε μία καραμπίνα και πυροβόλησε τον μικρότερο αδελφό του, στην αυλή του σπιτιού τους. Ο άτυχος άνδρας έχασε ακαριαία την ζωή του.


Μάλιστα, πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε με την ίδια καραμπίνα και το άλογο του αδελφού του. Στη συνέχεια, ο μεγαλύτερος αδελφός ήταν αυτός που ειδοποίησε τις αρχές για το κακό που έκανε.


Πληροφορίες που μετέδιδε νωρίτερα το Thermonews.gr, ανέφεραν ότι η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια της ανήλικης ανιψιάς του θύματος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και δυνάμεις της αστυνομίας, που συνέλαβαν τον δράστη. Τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Καρπενησίου, ενώ φως αναμένεται να ρίξει και η νεκροψία-νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου