Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 05, 2023

Αμάλφι: «Ήταν στο κατάστρωμα ηλιοθεραπείας και εκτοξεύτηκε στη θάλασσα» – Πώς έγινε το δυστύχημα

Η Εισαγγελία του Σαλέρνο ερευνά την τραγική σύγκρουση μεταξύ σκαφών που σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες στην ακτή Αμάλφι, στην οποία έχασε τη ζωή της  η Αντριέν Βον. Αυτή τη στιγμή ο οδηγός του ταχύπλοου αντιμετωπίζει κατηγορίες για δύο εγκλήματα: ανθρωποκτονία και υπαιτιότητα για ναυάγιο.
 Προς το παρόν, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, υπάρχει μόνο ένας ύποπτος και αυτός είναι ο Elio Persico , ο κυβερνήτης του σκάφους των εννέα μέτρων στο οποίο βρισκόταν η Αμερικανίδα τουρίστρια και η οικογένειά της και συγκρούστηκε με το ιστιοφόρο Tortuga.


Οι έρευνες

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να διευκρινιστεί είναι εάν το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αίμα του κυβερνήτη θα μπορούσαν να έχουν επηρεάσει τις οδηγικές του ικανότητες. Το δεύτερο είναι ακόμη πιο σημαντικό: αν ο Persico, όπως ανέφεραν ορισμένοι μάρτυρες, ήταν στο τηλέφωνο τη στιγμή της πρόσκρουσης και ως εκ τούτου αποσπάστηκε. Τρίτο στοιχείο: τροχιά και ταχύτητα του σκάφους, στην οποία ο εξοπλισμός, το GPS και το σύστημα πλοήγησης που υπάρχουν στο μηχανοκίνητο σκάφος Tortuga θα παρέχουν πληροφορίες, οι οποίες επιτρέπουν τον έλεγχο της παρακολούθησης της διαδρομής και της ταχύτητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου