Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 12, 2023

ΜΠΡΑΒΟ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο (σωστός) φίλαθλος του Παναθηναϊκού...

Harris Kodopoulos

ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΑ .......... ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ !!!!!
Αυτός ο ΚΥΡΙΟΣ με όλη τη σημασία της λέξης, είναι φίλαθλος

του Παναθηναϊκού. Φωτογραφήθηκε όμως με τη φανέλα της ΑΕΚ και δήλωσε:
"Είμαι οπαδός του Παναθήναικου ... ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΉΝΑΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΟΉΘΗΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΥΣΟΥΝ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ..."
Γιατί γνωρίζουμε όλοι, πως το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου το δημιουργούν 200-300 καθάρματα που υπάρχουν σε κάθε ομάδα. Αυτοί κρατούν όμηρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι μας έχουμε γονείς, αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς, φίλους που υποστηρίζουν άλλη ομάδα. Μας εμπόδισε κάτι να τους αγαπάμε; Κι όμως αυτά τα καθάρματα που αντί μυαλό στο κεφάλι έχουν σκατά, στοχοποιούν ανθρώπους, δέρνουν ανθρώπους, σκοτώνουν ανθρώπους επειδή ανήκουν σε άλλη ομάδα! Τόσο στόκοι! Και μένουμε όλοι εμείς, που θέλουμε να πάμε με τους φίλους μας (όποια ομάδα κι αν αγαπούν) στο γήπεδο, όμηροι αυτών των επικίνδυνων ηλίθιων!
Δεν πάει άλλο! Διαλύστε τους συνδέσμους και στείλτε στον γιατρό ή στο ψυχιατρείο όλους αυτούς τους άρρωστους. Αλλιώς πηγαίνετε σπίτι σας!
Συγχαρητήρια στον φίλο του Παναθηναϊκού για τη στάση του. Είμαι σίγουρος πως εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του Παναθηναϊκού...
Anastasios Zarikian

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου