Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Αυγούστου 13, 2023

Ακουσε την απαγωγή της γυναίκας του από το τηλέφωνo: Δεν την ξαναείδε ποτέ

Toν κατηγόρησαν για την δολοφονία της
 Το Κλίντον του Μιζούρι είναι μια ήσυχη αγροτική πόλη στην καρδιά της Αμερικής. Κανονικά, η ειρηνική περιοχή αισθάνεται απομονωμένη από το έγκλημα των μεγάλων πόλεων. Αλλά αυτό το αίσθημα ασφάλειας διαλύθηκε μετά την απαγωγή μιας δημοφιλής νεαρής γυναίκας και πιθανώς τη δολοφονία.

Η Αντζελα ήταν μια εξωστρεφής 20χρονη γνωστή σε όλους ως Αντζι. Ο αρραβωνιαστικός της, Ρομπ Σάφερ, ήταν πρωταθλητής στο γυμνάσιο. Όταν έδωσε στην Άντζι ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων, υποσχέθηκε να τη φροντίζει πάντα.


Η Άντζελα Χάμοντ μιλούσε στο καρτοτηλέφωνο με τον αρραβωνιαστικό της όταν κατάλαβε πώς ένα φορτηγό έκανε γύρες. Όσο μιλούσε ο οδηγός έκανε διαρκώς τον κύκλο και ξαναβρισκόταν μπροστά της.


Στη συνέχεια, ο οδηγός πάρκαρε κοντά της όπου ήταν το καρτοτηλέφωνο, βγήκε έξω και άρχισε να κοιτάζει γύρω του με τον φακό του σαν να έχασε κάτι, μετά πλησίασε την Άντζελα και την απήγαγε.


Ο αρραβωνιαστικός της τα άκουσε όλα αυτά στην άλλη γραμμή και μπήκε αμέσως στο αυτοκίνητό του για να πάει στο σημείο - επειδή ήταν κοντά, πρόλαβε να φτάσει - μάλιστα πέρασε δίπλα από το φορτηγό και η Άντζελα άρχισε να φωνάζει το όνομά του. Εκείνος έστριψε και άρχισε να ακολουθεί ώσπου το αυτοκίνητό του χάλασε. Ο οδηγός έφυγε τρέχοντας και εκείνος έμεινε στη μέση του δρόμου.


Δεν ξαναείδε ποτέ την γυναίκα του. Μάλιστα τον κατηγόρησαν για την εξαφάνισή της. Ο Ρομπ είπε στην αστυνομία πως η Άντζελα περιέγραψε τον άγνωστο άνδρα ως «έναν βρώμικο τύπο με μούσια».


Φορούσε φόρμες, σκούρο καπέλο μπέιζμπολ, γυαλιά οράσεως και είχε γεμάτη γενειάδα με μουστάκι.


Το φορτηγό που οδηγούσε ήταν ένα πράσινο Ford F150 με λευκό κάλυμμα και οριοθετημένο από τα τέλη της δεκαετίας του '60 έως τις αρχές της δεκαετίας του '70.


Υπήρχε μερική ζημιά στο αριστερό μπροστινό φτερό και στο πίσω παράθυρο υπήρχε μια τοιχογραφία ενός ψαριού που πηδούσε έξω από το νερό.


Δημιουργήθηκε ένα σύνθετο σκίτσο του ατόμου που ενδιαφέρει, αν και είχε γίνει αντικείμενο πολλής εξέτασης επειδή δεν παρουσιάζει βασικά χαρακτηριστικά που περιέγραψε η Άντζελα. Ένα μήνα αργότερα, την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 1991, ένα άλλο εντυπωσιακά παρόμοιο περιστατικό συνέβη 80 μίλια μακριά στη Νεβάδα του Μιζούρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου