Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 02, 2023

Ο Ήχος της Ελευθερίας & το παιδικό Trafficking

Δεκάδες εκατομμύρια παιδιά πέφτουν θύματα απαγωγής και εμπορίας κάθε χρόνο.

H ταινία “The Sound of Freedom” αποκαλύπτει αυτήν την ολέθρια επιδημία.

Γράφονται και λέγονται πολλά για το θέμα της εμπορίας ανθρώπων και της σύγχρονης δουλείας, ιδίως λόγω της κυκλοφορίας της  ταινίας “Ο ήχος της ελευθερίας”. Αυτό το άρθρο εξετάζει λεπτομερώς το θέμα, την ταινία και όλες τις σκοτεινές λεπτομέρειες που περιβάλλουν τα θεμέλια, τους ισχυρισμούς και τις ανησυχίες της. Είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό θέμα που μας αφορά, γιατί έχει να κάνει με το πολυτιμότερο από όλα, τα παιδιά μας, το μέλλον μας ως ανθρωπότητα.

Το άρθρο είναι δομημένο ως εξής:

  1. Τι είναι η εμπορία ανθρώπων και παιδιών;
  2. Η εμπορία ανθρώπων και η καταναγκαστική εργασία είναι μια επιχείρηση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.
  3. Σεξουαλική εμπορία/εκμετάλλευση παιδιών.
  4. Παιδιά που διακινούνται μαζικά στα σύνορα των ΗΠΑ. 85.000 παιδιά χάνονται.
  5. Η ταινία The Sound of Freedom, που κυκλοφόρησε επίσημα στις 4 Ιουλίου 2023, την Ημέρα της Ανεξαρτησίας.
  6. Οι πιο σκοτεινές γωνιές του Χόλιγουντ.
  7. Επίθεση των εταιρικών μέσων ενημέρωσης σε αξιώσεις κατά του Χόλιγουντ, των Παιδόφιλων και του Adrenochrome.
  8. Διαρροές της CYM Corporation.
  9. Ο υπόγειος σιδηρόδρομος του Τιμ Μπάλαρντ.
  10. Μην είστε μέρος του Προβλήματος, να είστε μέρος της Λύσης.

1. Τι είναι η εμπορία ανθρώπων και παιδιών;

“Η εμπορία ανθρώπων, η σωματεμπορία και η σύγχρονη δουλεία είναι όροι -ομπρέλες- που συχνά χρησιμοποιούνται εναλλακτικά και αναφέρονται στην εκμετάλλευση ανθρώπων υπό την απειλή ή την χρήση βίας, μέσω εξαναγκασμού, απαγωγής, απάτης κι εξαπάτησης”.

Η HTS απαριθμεί 6 κύριους τύπους εμπορίας ανθρώπων:

  • ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ.
  • ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
  • ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΧΡΕΟΥΣ.
  • ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
  • ΑΚΟΥΣΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
  • ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ & ΧΡΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ.

Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας εκτιμά ότι υπάρχουν 40,3 εκατομμύρια θύματα εμπορίας ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο (49,6 εκατομμύρια άνθρωποι ζούσαν σε συνθήκες σύγχρονης δουλείας το 2021, εκ των οποίων 27,6 εκατομμύρια σε συνθήκες καταναγκαστικής εργασίας και 22 εκατομμύρια σε συνθήκες καταναγκαστικού γάμου). Σύμφωνα με την Παγκόσμια Έκθεση της UNODC για την εμπορία ανθρώπων για το 2020, η οποία καταρτίστηκε με βάση επίσημα στοιχεία από περισσότερες από 148 χώρες, ένα στα τρία θύματα που εντοπίζονται είναι παιδί. Τα κορίτσια διακινούνται κυρίως για σεξουαλική εκμετάλλευση, ενώ τα αγόρια χρησιμοποιούνται κυρίως για καταναγκαστική εργασία/πόλεμο.

Η εμπορία ανθρώπων συμβαίνει όταν ο διακινητής χρησιμοποιεί βία, απάτη κι εξαναγκασμό για να ελέγξει ένα άλλο άτομο με σκοπό να προβεί σε εμπορικές σεξουαλικές πράξεις ή να απαιτήσει εργασία ή υπηρεσίες παρά την θέλησή του ατόμου. Υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με την εμπορία ανθρώπων, όπως ότι περιλαμβάνει αποκλειστικά την μεταφορά των θυμάτων πέρα από τα κρατικά/ επαρχιακά ή εθνικά σύνορα – κάτι που στην πραγματικότητα είναι λαθρεμπόριο ανθρώπων.

Στην πραγματικότητα, το έγκλημα της εμπορίας ανθρώπων δεν απαιτεί απαραίτητα μετακίνηση. Τα θύματα μπορούν να στρατολογηθούν και να πέσουν θύματα εμπορίας στην πόλη τους ή ακόμη και στο σπίτι τους. Τα παιδιά διακινούνται για διάφορους λόγους. Σύμφωνα με την οργάνωση Save the Children που εδρεύει στο Κονέκτικατ, η εμπορία παιδιών αναφέρεται στην εκμετάλλευση κοριτσιών και αγοριών, κυρίως για καταναγκαστική εργασία και σεξουαλική εκμετάλλευση.

Τα παιδιά αντιπροσωπεύουν το 27% του συνόλου των θυμάτων εμπορίας ανθρώπων παγκοσμίως και δύο στα τρία παιδιά-θύματα είναι κορίτσια. Τα παιδιά συχνά πέφτουν θύματα εμπορίας για εμπορική σεξουαλική εκμετάλλευση ή για εργασία, όπως οικιακή δουλεία, γεωργική εργασία, εργοστασιακή εργασία και εξόρυξη, ή αναγκάζονται να πολεμήσουν σε συγκρούσεις. Τα πιο ευάλωτα παιδιά, ιδίως οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, συχνά γίνονται θύματα εκμετάλλευσης και μαζί τους χάνονται και οι ελπίδες τους για εκπαίδευση, μια καλύτερη δουλειά ή μια καλύτερη ζωή σε μια νέα χώρα.

Η οργάνωση Save the Children παρέχει πολλές πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την εμπορία παιδιών, όπως Myths vs Facts.

Εκτός από την σεξουαλική εκμετάλλευση, τα παιδιά που πέφτουν θύματα εμπορίας και χρησιμοποιούνται σε εξαναγκαστικούς γάμους και καταναγκαστική εργασία (σύγχρονη δουλεία), με την Ινδία και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού στο σύνολό της να αποτελούν πρωταρχικές τοποθεσίες. Οι εμπόλεμες ζώνες, όπως πρόσφατα η Ουκρανία, όλες οι περιοχές συγκρούσεων και οι περιοχές με φυσικές καταστροφές αποτελούν μέρη όπου τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε απαγωγές, σεξουαλική κακοποίηση και εμπορία. Τα παιδιά συχνά παρασύρονται κι εξαπατώνται στο διαδίκτυο μέσω μεγάλων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook ή το TikTok, ή μέσω εφαρμογών παιχνιδιών που περιέχουν πλατφόρμες συνομιλίας.

2. Η εμπορία ανθρώπων και η καταναγκαστική εργασία είναι μια επιχείρηση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Με βάση την έρευνα του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών (HHS), η εμπορία ανθρώπων καταγράφεται ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εγκληματική βιομηχανία στον κόσμο σήμερα, ξεπερνώντας σε αξία την παράνομη βιομηχανία όπλων και είναι μόλις δεύτερη μετά το εμπόριο ναρκωτικών. Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ILO) εκτιμά τα κέρδη από την καταναγκαστική εργασία, σε 150 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ (ετησίως) σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του 2021. (Ευτυχώς που καταργήθηκε η δουλεία.)

Ο σεξουαλικός τουρισμός, μια παγκόσμια παράνομη δραστηριότητα που είναι διαδεδομένη στην Νοτιοανατολική Ασία, αντιπροσωπεύει περίπου 35 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Και όπως σημείωσε πρόσφατα ο δημοσιογράφος Clayton Morris από το Redacted, η εμπορία παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς αποφέρει 34 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως σε έσοδα. Ο Morris τόνισε ότι, ως πλαίσιο αναφοράς, για το 2023 ολόκληρη η αεροπορική βιομηχανία είναι έτοιμη να αποκομίσει 22 δισεκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμια έσοδα.

3. Εμπορία παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς.

“Σεξουαλική εμπορία είναι όταν ένα άτομο συμμετέχει σε εμπορική σεξουαλική πράξη ως αποτέλεσμα βίας, απάτης ή εξαναγκασμού. Εάν το άτομο είναι κάτω των δεκαοκτώ ετών, οποιαδήποτε εμπορική σεξουαλική πράξη θεωρείται εμπορία, ακόμη και αν δεν υπάρχει βία, απάτη ή εξαναγκασμός. Η σεξουαλική εκμετάλλευση λαμβάνει χώρα σε διάφορα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων (αλλά όχι μόνο) οίκων ανοχής, στριπτιζάδικων, ινστιτούτων μασάζ, στο δρόμο (που μερικές φορές αποκαλείται “πίστα”) ή σε ιδιωτικές κατοικίες. Τα άτομα μπορεί να διακινούνται στο εσωτερικό της χώρας αλλά και πέρα από τα διεθνή σύνορα.” – Human Trafficking Search (HTS)

Σύμφωνα με την ΔΟΕ, 6,3 εκατομμύρια άνθρωποι υφίστανται σεξουαλική εκμετάλλευση. Η HTS σημειώνει επίσης ότι πάνω από το ήμισυ όλων των παιδιών σε καταναγκαστική εργασία είναι υπό συνθήκες εμπορικής / σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Οι γυναίκες και τα παιδιά είναι τα πιο συνηθισμένα θύματα εμπορίας με σκοπό το σεξ, χωρίς αυτό όμως να αποκλείει τους άνδρες και τα αγόρια ως θύματα. Τα άτομα που ταυτοποιούνται ως ΛΟΑΤ, ιδίως τα τρανσέξουαλ άτομα, βρίσκονται όλο και συχνότερα θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης/εμπορίας.

4. Μαζική διακίνηση παιδιών στα σύνορα των ΗΠΑ- 85.000+ παιδιά εξαφανίστηκαν.

Μια πληροφοριοδότης του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS), η Tara Lee Rodas, δήλωσε στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής των Αντιπροσώπων του Κογκρέσου στις 26 Απριλίου 2023 ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει γίνει ο “μεσάζων” σε μια επιχείρηση εμπορίας ανθρώπων αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που στοχεύει ασυνόδευτους ανηλίκους στα νότια σύνορα. Η καταδικαστική μαρτυρία της Rodas, η οποία είχε προσφερθεί εθελοντικά να βοηθήσει στην “Επιχείρηση Άρτεμις”, ένα σχέδιο της κυβέρνησης Biden για να πάρει τον έλεγχο της ανθρωπιστικής καταστροφής στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού το 2021, παρείχε σημαντικά επιζήμιες δηλώσεις σχετικά με τα αποτελέσματά της στα παιδιά, στο χάος της συνοριακής κρίσης. Η κ. Rodas δήλωσε:

“Νόμιζα ότι θα βοηθούσα να βάλω τα παιδιά σε αγαπημένα σπίτια. Αντ’ αυτού, ανακάλυψα ότι τα παιδιά διακινούνται μέσω ενός εξελιγμένου δικτύου που ξεκινά με την στρατολόγηση στην χώρα καταγωγής, την λαθραία μεταφορά στα σύνορα των ΗΠΑ και τελειώνει όταν η ORR παραδίδει ένα παιδί σε έναν χορηγό. Ορισμένοι χορηγοί είναι εγκληματίες και διακινητές και μέλη διεθνικών εγκληματικών οργανώσεων και βλέπουν τα παιδιά ως εμπορεύματα και περιουσιακά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την απόκτηση εισοδήματος”.

Στο άρθρο σημειώνεται επίσης ότι σύμφωνα με στοιχεία από την Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ, περίπου 345.000 ανήλικοι έχουν περάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες ασυνόδευτοι από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα των NY Times, το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών έχει χάσει την επαφή με 85.000+ από αυτούς τους ανηλίκους.

“Η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι ηθικά υπεύθυνη για την μοίρα τους. Ο Πρόεδρος ήρε τους περιορισμούς του Τίτλου 42 για τα ασυνόδευτα παιδιά στις αρχές του 2021”, έγραψε ο Hawley σε επιστολή του προς τον Διευθυντή του FBI Christopher Wray. “Οι αναφορές αποκαλύπτουν ότι το HHS χαλάρωσε τις διαδικασίες ελέγχου για τους χορηγούς και άσκησε αντίποινα κατά των πληροφοριοδοτών που εξέφρασαν αυτές τις ανησυχίες. Ως αποτέλεσμα, χιλιάδες παιδιά έχουν παραδοθεί σε σύγχρονους δουλεμπόρους”.

Το άρθρο σημείωσε επίσης ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, η Rodas λέει ότι είδε ενήλικες χορηγούς που είχαν την δυνατότητα να δεχτούν “10, 20, 30 και 40 παιδιά” χωρίς καμία ανησυχία από το HHS.

5. Η ταινία “Ο ήχος της ελευθερίας” που κυκλοφόρησε επίσημα στις 4 Ιουλίου 2023, την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Αμερικής.

Το The Sound of Freedom είναι μια ταινία που βασίζεται στην απίστευτη κι αληθινή ιστορία ενός πρώην κυβερνητικού πράκτορα, του Tim Ballard, ο οποίος αναλαμβάνει μια επικίνδυνη αποστολή για την διάσωση εκατοντάδων παιδιών από σωματέμπορους. Πρωταγωνιστεί ο Jim Caviezel, ο οποίος είναι διάσημος για την ερμηνεία του ως Ιησούς Χριστός στην ταινία του Mel Gibson “Τα Πάθη του Χριστού” του 2004. Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Alejandro Monteverde.

“Δεν γνωρίζουν αρκετοί άνθρωποι ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα”. -Jim Caviezel

Αν και η ταινία ολοκληρώθηκε πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια, δηλαδή το 2019, μόλις τώρα κυκλοφόρησε, πιθανότατα λόγω της σκοτεινής και διάχυτης φύσης της παιδικής κακοποίησης στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ. Η Disney, η οποία αγόρασε και κατέχει την 20th Century Fox, έβαλε την ταινία στο ράφι για δύο χρόνια, ενώ τόσο το Netflix όσο και η Amazon αρνήθηκαν την διανομή της. Η ταινία διανέμεται τώρα από τα Angel Studios. Από τότε που γύρισε το “Sound of Freedom”, ο Jim Caviezel έχει εμπλακεί πολύ στον αγώνα να ρίξει φως στο σκοτάδι της σεξουαλικής εμπορίας παιδιών.

Μέσω ενός tweet από την Truth Justice με τίτλο ADRENOCHROMING OUR CHILDREN από τις 25 Μαΐου 2023 με 4,5 εκατομμύρια προβολές, ο Jim Caviezel αναλύει το τεράστιο μέγεθος της εμπορίας παιδιών, αναφερόμενος στο τι είναι η αδρενοχρωμία και πώς αυτή εμπλέκεται στο προσοδοφόρο δουλεμπόριο.

To αδρενόχρωμα είναι η χημική ένωση με τον τύπο C9H9NO3, που παράγεται μετά από οξείδωση της αδρεναλίνης σε περιβάλλον ουδέτερου pH. Την δεκαετία του 1950, αρχίζοντας το 1952 προτάθηκε ότι η συσσώρευση αδρενοχρώματος προκαλεί διαταραχές αντίληψης που μοιάζουν με ψύχωση και ότι σχετίζεται με την σχιζοφρένεια, και πρότειναν την χρήση νιασίνης και βιταμίνης D για την θεραπεία της σχιζοφρένειας, προχωρώντας σε πειράματα μικρής κλίμακας τα οποία έδειξαν όφελος. Μελέτες στα τέλη της δεκαετίας του 1990 βρέθηκε ότι το αδρενόχρωμα απαντάται φυσικά σε περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με το μεταιχμιακό σύστημα.

Το αδρενόχρωμα αναφέρεται από τον Άλντους Χάξλεϊ στο βιβλίο του 1954 “Oι πύλες της αντίληψης”, στο βιβλίο του Άντονι Μπέρτζες “Το Κουρδιστό Πορτοκάλι” (1962) ως παραισθησιογόνο ναρκωτικό. Στο μυθιστόρημα του Χάντερ Τόμσον ‘Φόβος και παράνοια στο Λας Βέγκας” (1971) αναφέρεται ως παραισθησιογόνο ναρκωτικό, το οποίο πρέπει να ληφθεί από τα επινεφρίδια ζωντανού ανθρώπου για να είναι καλής ποιότητας. Η σκηνή χρήσης αδρενοχρώματος μεταφέρθηκε και στην κινηματογραφική μεταφορά του 1998.

Το “αδρενοχρώμιο των παιδιών”, είναι η πρακτική της τρομοκράτησης ενός παιδιού σε σημείο που να αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα αδρεναλίνης στην κυκλοφορία του αίματός του, οπότε και σκοτώνεται και συλλέγεται το αδρενοχρώμιο από το σώμα του- το αδρενοχρώμιο μπορεί στην συνέχεια να πωληθεί στη μαύρη αγορά σε “εξωφρενικές τιμές”. Υποστηρίζεται επίσης ότι όσοι καταναλώνουν το αδρενοχρώμιο (δεν είναι σαφές με ποια μέθοδο) λαμβάνουν ένα υψηλό επίπεδο, όχι διαφορετικό από εκείνο ενός ψυχεδελικού φαρμάκου όπως η μεσκαλίνη.

Ενώ οι συνωμοσιολογικές αναφορές υποστηρίζουν ότι το αδρενοχρώμιο αναζητείται και χρησιμοποιείται από παιδόφιλες ελίτ, η διαμάχη αξίζει ωστόσο μια πιο αντικειμενική εξέταση μαζί με την αναγκαία έρευνα και μελέτη. Σε μια σχετική σημείωση, το αδρενοχρώμιο μερικές φορές αναπαρίσταται συμβολικά ως λευκό κουνέλι, καθώς η χημική του ένωση μοιάζει με το τριχωτό ζώο. Ως εκ τούτου, έχουν διατυπωθεί ισχυρισμοί ότι οι παιδόφιλες ελίτ ή όσοι καταναλώνουν αδρενόχρωμα επιδεικνύουν ολοφάνερα τις βδελυρές τάσεις τους μέσω του συμβολισμού του λευκού κουνελιού.

Σε ξεχωριστά tweets, η Truth Justice εξηγεί επίσης πώς “Οι παιδεραστές κυβερνούν τον κόσμο μας”, αναφέροντας έναν πρώην υψηλόβαθμο άνθρωπο των Ηνωμένων Εθνών που μετατράπηκε σε πληροφοριοδότη, καθώς και ένα άλλο tweet για το πώς 8+ εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται ετησίως (σχεδόν το ισοδύναμο ολόκληρου του πληθυσμού της Αυστρίας). Αυτά τα tweets έχουν συνολικά 12 εκατομμύρια προβολές μεταξύ τους, γεγονός που καταδεικνύει σαφώς το ενδιαφέρον και την ανησυχία του κοινού γι’ αυτό το σοβαρό θέμα.

6. Οι πιο σκοτεινές γωνίες του Χόλιγουντ.

Ο μακροχρόνιος ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης Μελ Γκίμπσον έχει ασκήσει σκληρή κριτική στο Χόλιγουντ -το οποίο μερικές φορές αποκαλεί Hollyweird- κατά την διάρκεια συνεντεύξεων. Σύμφωνα με μια έκθεση του Νοεμβρίου 2017 του ερευνητή δημοσιογράφου Baxter Dmitry από τον ιστότοπο YourNewsWire.com που έχει πλέον κλείσει, ο Gibson διατύπωσε μερικούς πολύ βαρείς ισχυρισμούς για το Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων και οι εξής:

“Τα στούντιο του Χόλιγουντ είναι ποτισμένα στο αίμα αθώων παιδιών. Η κατανάλωση παιδικού αίματος είναι τόσο δημοφιλής στο Χόλιγουντ που ουσιαστικά λειτουργεί ως δικό της νόμισμα. Οι ελίτ του Χόλιγουντ είναι ένας εχθρός της ανθρωπότητας που ενεργεί συνεχώς αντίθετα με τα συμφέροντά μας και παραβιάζει κάθε ταμπού που έχει δώσει ο Θεός και είναι γνωστό στον άνθρωπο, συμπεριλαμβανομένης της ιερότητας των παιδιών. Eίναι ένα ανοιχτό μυστικό στο Χόλιγουντ. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν τις δικές τους θρησκευτικές και πνευματικές διδασκαλίες και τα δικά τους κοινωνικά και ηθικά πλαίσια. Έχουν τα ιερά τους κείμενα -είναι άρρωστα, πιστέψτε με- και δεν θα μπορούσαν να είναι σε μεγαλύτερη αντίθεση με αυτό που πρεσβεύει η Αμερική”.

Ο Γκίμπσον είχε επίσης δηλώσει τότε (στα τέλη του 2017) ότι αφού μπήκε στην μαύρη λίστα του Χόλιγουντ, εργαζόταν σε δικά του έργα εκτός συστήματος. Πρόσθεσε ότι “το Χόλιγουντ είναι θεσμοθετημένη παιδοφιλία” και ότι “χρησιμοποιούν και κακοποιούν παιδιά”, προσθέτοντας με έμφαση:

“Συλλέγουν το αίμα των παιδιών. Τρώνε την σάρκα τους. Πιστεύουν ότι αυτό τους δίνει ζωτική δύναμη. Αν το παιδί υπέφερε σωματικά και ψυχικά πριν πεθάνει, πιστεύουν ότι αυτό τους δίνει επιπλέον ζωτική δύναμη. Υπάρχει μια δημιουργική και αγαπητική δύναμη μέσα στους περισσότερους από εμάς που μας καθοδηγεί στην ζωή. Αυτοί οι άνθρωποι δεν το έχουν αυτό. Γι’ αυτούς είναι το ακριβώς αντίθετο. Το Χόλιγουντ είναι ποτισμένο στο αίμα αθώων παιδιών. Για μεγάλο χρονικό διάστημα όλες οι αναφορές στην παιδοφιλία και τον κανιβαλισμό ήταν συμβολικές ή υπαινικτικές. Αλλά εγώ προσωπικά γνώρισα την πρακτική αυτή στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό τώρα, επειδή αυτοί οι άνθρωποι, τα στελέχη, είναι πλέον νεκροί.

Το αίμα ενός σεξουαλικά κακοποιημένου βρέφους θεωρείται ιδιαίτερα “εμπλουτισμένο” και είναι ιδιαίτερα πολύτιμο. Τα χρήματα που αλλάζουν χέρια, οι χάρες, οι μίζες -δεν έχετε ιδέα. Πρόκειται για μια σκοτεινή, πολυδιάστατη αποκρυφιστική τέχνη και πρακτική, που χρησιμοποιήθηκε από μυστικές εταιρείες τα τελευταία εκατοντάδες χρόνια για τον κοινωνικό προγραμματισμό και τον έλεγχο του μυαλού, και ανυψώθηκε στο ζενίθ από το Χόλιγουντ στην Αμερική της εποχής μας”.

“Τρώγοντας την σάρκα των παιδιών”. Ο ισχυρισμός αυτός, όσο παράξενος και αν φαίνεται, έχει προηγούμενο.

Το SGTReport έχει αναφερθεί σε τέτοια τρομακτικά περιστατικά που αφορούν μωρά και παιδιά στο Χάμπτστεντ του Ηνωμένου Βασιλείου. (Παρακολουθήστε το βίντεο με τίτλο “ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ” από το σημείο 07:56 περίπου μέχρι το 10:48 όπου ένας αστυνομικός ερευνητής ανακρίνει παιδιά μάρτυρες που περιγράφουν τέτοιες φρικαλεότητες που έχουν δει από πρώτο χέρι.)

Ο Τζέιμς Γουντς, ένας ηθοποιός με μακρά θητεία, ο οποίος επίσης ασκεί κριτική στο κατεστημένο του Χόλιγουντ εδώ και αρκετά χρόνια, απηχεί τώρα τις θέσεις του Γκίμπσον σχετικά με την έκταση του κακού στο Τίνσελταουν, ιδίως σε ένα tweet της 6ης Ιουνίου 2023 (που τώρα έχει διαγραφεί), όπως ανέφερε το Breitbart.

Η ταινία του 1998 “Φόβος και Απέχθεια στο Λας Βέγκας” με πρωταγωνιστές τους Johnny Depp, Benicio del Toro και Tony Maguire, το σενάριο της οποίας έγραψε ο Hunter S. Thompson, απεικόνιζε την χρήση του αδρενοχρώματος ως ψυχαγωγική ναρκωτική ουσία.

Τα τελευταία χρόνια, ο Γκίμπσον δέχεται επιθέσεις από το κατεστημένο του Χόλιγουντ επειδή τόλμησε να μιλήσει για την παιδοφιλία και τα άλλα δεινά που υπάρχουν στην πρωτεύουσα του θεάματος. Πριν από τρεις εβδομάδες, ο δημοσιογράφος Clayton Morris από το Redacted έφτιαξε ένα βίντεο που προέβλεπε ότι ο Mel Gibson θα δεχόταν όλο και περισσότερες επιθέσεις από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης επειδή μίλησε για το Χόλιγουντ και το ευρύτερο θέμα της σεξουαλικής διακίνησης παιδιών.

Πρόσφατα, ο Tim Ballard επιβεβαίωσε ότι συνεργάστηκε με τον Gibson για την παραγωγή και την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων που επικεντρώνεται στην παγκόσμια σεξουαλική διακίνηση παιδιών, συμπεριλαμβανομένου του τι συμβαίνει εν μέσω του χάους του πολέμου στην Ουκρανία.

Στις 29 Ιουνίου, το The Gateway Pundit επιβεβαίωσε περαιτέρω ότι ο Μελ Γκίμπσον είχε πράγματι μεγάλο ρόλο στο “The Sound of Freedom”. Το άρθρο πρόσθεσε ότι σε συνέντευξή του στον πρώην βουλευτή των ΗΠΑ Devin Nunes, ο οποίος είναι σήμερα διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης “Truth Social”, ο Jim Caviezel δήλωσε μάλιστα ότι ο Gibson είχε επίσης “σώσει χιλιάδες ζωές παιδιών”.

“Ένα από τα πιο ανησυχητικά προβλήματα στον κόσμο μας σήμερα είναι η εμπορία ανθρώπων και ιδιαίτερα η εμπορία παιδιών. Το μέλλον μας είναι τα παιδιά μας. Τώρα το πρώτο βήμα για την εξάλειψη αυτού του εγκλήματος είναι η ευαισθητοποίηση. Πηγαίνετε να δείτε το “Sound of Freedom”, γράφει το άρθρο του Gateway Pundit, παραθέτοντας τα λόγια του Γκίμπσον.

Ένα βίντεο με τον Gibson να λέει αυτά τα λόγια μπορεί ακόμα να δει κανείς μέσω του άρθρου του Gateway Pundit και το αρχικό tweet του Jack Posobiec κατέβηκε… (σ.τ.σ.: ολόκληρος ο λογαριασμός του Jack Posobiec στο Twitter πάγωσε την 1η Ιουλίου, αλλά είναι προσβάσιμος από τις 2 Ιουλίου, δεν είναι σαφές αν η φύση αυτού του tweet και του βίντεο συνέβαλαν σ’ αυτό το πάγωμα από το Twitter).

7. Η επίθεση των εταιρικών μέσων ενημέρωσης στους ισχυρισμούς κατά του Χόλιγουντ, των παιδόφιλων και του Αδρενοχρώματος.

Όπως είχε προβλέψει ο δημοσιογράφος Clayton Morris από το Redacted, υπήρξε σημαντική και συντονισμένη αντίδραση από την κοινότητα “ελέγχου των γεγονότων” προς τους ισχυρισμούς του Gibson, τόσο πριν από την κυκλοφορία της ταινίας όσο και μετά. (Έχουν λυσσάξει κυριολεκτικά.)

Την ίδια ημέρα, 7 Ιουνίου (2023), το Newsweek δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο “Is Mel Gibson Making a Documentary on Child Sex Trafficking? What We Know” το οποίο παρέχει πολλές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου και του δικού τους ισχυρισμού ότι ένας εκπρόσωπος του Gibson “αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι έχει κάνει ποτέ τέτοια σχόλια”, ωστόσο δεν παρέθεσαν το όνομα αυτού του εκπροσώπου, θα περίμενε βέβαια κανείς ότι αν είχαν μια επίσημη ανακοίνωση από έναν εκπρόσωπο, θα ανέφεραν το όνομά του, αφού στις σχέσεις με τα μέσα ενημέρωσης, είναι κανόνας για έναν εκπρόσωπο να αναφέρει το όνομά του όταν απαντά με επίσημη ιδιότητα.

Το ίδιο έκανε και η ομάδα ελέγχου γεγονότων του Reuters “REUTERS FACT CHECK” στην ανάρτησή της στις 26 Οκτωβρίου 2022 με τίτλο “Έλεγχος γεγονότων – κατασκευασμένο απόσπασμα για θυσία παιδιών που αποδίδεται ψευδώς στον Μελ Γκίμπσον”. Στην ανάρτηση, η οργάνωση έγραψε “Ένας εκπρόσωπος του Gibson δήλωσε στο Reuters ότι ο ηθοποιός δεν είχε ποτέ πει ή γράψει μια τέτοια δήλωση, ούτε κάτι παρόμοιο”, ωστόσο για άλλη μια φορά παρέλειψε να συμπεριλάβει το όνομα του εκπροσώπου.

Ένα άρθρο της 31ης Ιουλίου 2020 από το Wired με τίτλο The Dark Virality of a Hollywood Blood-Harvesting Conspiracy (Η σκοτεινή ιογένεια μιας συνωμοσίας που συλλέγει αίμα στο Χόλιγουντ), επίσης, ζυγίζει τα αιματηρά θέματα μαζί με το Pizzagate – ένα υποτιθέμενο σκάνδαλο κυκλώματος παιδεραστίας που προέκυψε τον Μάρτιο του 2016, όταν από τα προσωπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του John Podesta, διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, διέρρευσαν κάποιες από τις επικοινωνίες του από τα Wikileaks, οι οποίες αποκάλυψαν επιζήμιες πληροφορίες.

Ο John Podesta, μαζί με τον αδελφό του Tony, έχουν επικριθεί για το αρρωστημένο γούστο τους στην τέχνη που απεικονίζει βασανισμένα και αιματοβαμμένα παιδιά. Ορισμένοι ισχυρίστηκαν ότι ένα από τα αγόρια που απεικονίζονται σε ένα έργο τέχνης θα μπορούσε να είναι ο Άντερσον Κούπερ, ο διάσημος παρουσιαστής του CNN που συνδέεται με την ελίτ οικογένεια Βάντερμπιλτ.

Το Lead Stories δημοσίευσε επίσης ένα άρθρο “ελέγχου γεγονότων” την ίδια ημερομηνία με το Wired με τίτλο “Fact Check: Adrenochrome Is NOT Obtained From Adrenal Glands Of Living Children Or Used In Satanic Rituals By The Elite”, το οποίο επικεντρώνεται κυρίως στην χρήση του αδρενοχρώματος ως ναρκωτικό αναψυχής, καθώς και για ορισμένες κλινικές χρήσεις, τονίζοντας την άρνηση για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις ελίτ σε ορισμένες τελετουργίες, συγκεκριμένα την Σατανική Τελετουργική Κακοποίηση (SRA).

Το άρθρο αναφέρει ότι “οι πραγματικές μαρτυρίες για σατανιστική κακοποίηση είναι εκπληκτικά δύσκολο να αποδειχθούν”. Επιπλέον, ισχυρίστηκαν ότι επικοινώνησαν με το FBI σχετικά με μια διάσημη έκθεση του 1992 “Investigators Guide to Allegations of Ritual Child Abuse”, η οποία δήλωσε ότι “υπήρχαν ελάχιστα στοιχεία για να επιβεβαιωθούν χιλιάδες ισχυρισμοί για σατανιστική κακοποίηση παιδιών”, παρά το γεγονός ότι το Γραφείο Προγραμμάτων Δικαιοσύνης του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (OJP) επιβεβαίωσε ότι “τα στοιχεία δείχνουν όλο και περισσότερο ότι υπάρχει SRA (Satanic Ritual Abuse)” στην δημοσίευσή τους το 1995 “SRA: Αρχές θεραπείας”. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ακόμη υποθέσεις και έγγραφα που πιστοποιούν την ύπαρξη της SRA, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτεταμένης έκθεσης για το θέμα.

Το HowStuffWorks αναφέρθηκε επίσης στο θέμα του αδρενοχρώματος σε μια ανάρτηση της 14ης Δεκεμβρίου 2022 με τίτλο “Untangling the Conspiracy Theories Around Adrenochrome”. Τα περισσότερα άρθρα παρόλα αυτά απορρίπτουν όλους τους ισχυρισμούς για το αδρενοχρώμιο ως ανόητες θεωρίες συνωμοσίας και ανοησίες του QAnon. Κλασικό εργαλείο Κοινωνικής Μηχανικής. Εκτός από τα ευρήματα των λεγόμενων μονάδων/προπαγάνδας/fake news “ελέγχου των γεγονότων” που αναφέρθηκαν παραπάνω και τα οποία ως επί το πλείστον απορρίπτουν κάθε πιθανή αρνητική χρήση γύρω από το αδρενοχρώμιο, ακόμη και η ακαδημαϊκή κοινότητα έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

Το Πανεπιστήμιο McGill, το οποίο θεωρείται ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Καναδά, δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο “Η κομπογιαννίτικη ψευδολογία του QAnon για το Αδρενόχρωμα” στην κατηγορία “Ψευδοεπιστήμη”. Το άρθρο, γραμμένο από τον Joe Schwarcz Phd, επικεντρώνεται κυρίως στο QAnon και τον Hunter S. Thompson και αναφέρεται αόριστα ακόμη κι έμμεσα στο σκάνδαλο Pizzagate, αλλά δεν εξετάζει ή δεν ερευνά αντικειμενικά οποιαδήποτε πιθανότητα το αδρενόχρωμα να συλλέγεται ή να χρησιμοποιείται κάτω από τις πιο κακόβουλες συνθήκες.

8. Διαρροές από την CYM Corporation.

Ορισμένα άκρως αποκαλυπτικά έγγραφα σχετικά με μια πολύ εκτεταμένη επιχείρηση εμπορίας παιδιών εμφανίστηκαν το 2021. Φαίνεται ότι πρόκειται για διαρροή από έναν εσωτερικό που ονομάζεται Steffi – πιθανότατα ψευδώνυμο για την προστασία της ταυτότητας του ατόμου αυτού. Τα έγγραφα αυτά μπορούν να προβληθούν ή να μεταφορτωθούν από διάφορους ιστότοπους αρχειοθέτησης. Ακολουθούν τα δύο πρώτα κύρια έγγραφα:

Εμφάνιση πρώτου εγγράφου 30 σελίδων που περιέχει: -Εισαγωγική επιστολή (στα γερμανικά), -Τα ονόματα παιδιών-θυμάτων, -Πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες μιας επιχείρησης που ονομάζεται CYM Corporation, η οποία φαίνεται να επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην παραγωγή αδρενοχρώματος που προέρχεται από το αίμα αυτών των παιδιών-θυμάτων.
– URL: https://web.archive.org/web/20200924225717/https://site-891171.mozfiles.com/files/891171/Adrenochrome04082020.pdf;

Εμφάνιση δεύτερου εγγράφου 48 σελίδων που περιέχει: -“Έκθεση διάθεσης” (διάθεση νεκρών), -Πληροφορίες για το προσωπικό του Ειδικού Ιατρικού Σώματος του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής / Κέντρα Κράτησης (με φωτογραφίες, περιγραφές θέσεων εργασίας, τοποθεσίες, αξιολογήσεις απόδοσης κ.λπ.), -Μια δορυφορική εικόνα ενός χώρου διάθεσης που περιγράφεται ως ανεπαρκώς καλυμμένος.
– URL: https://ia801702.us.archive.org/17/items/docs-15-08-2020/Docs_15_08_2020.pdf

Αλλά πρώτα, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στην εισαγωγική/επιστολή (στα γερμανικά) από το πρώτο έγγραφο. Η επιστολή φαίνεται να απευθύνεται σε κάποιον Dirk Schäfer με διεύθυνση Eichhorster Weg 44, 13435 Βερολίνο (Γερμανία). (η μετάφραση του πρωτότυπου γερμανικού κειμένου από το Google):

“Αγαπητέ κ. Schäfer.

Σας στέλνω τις φωτοτυπίες και τις εκτυπώσεις γιατί φοβάμαι!!! Έχω ένα USB stick που παρήγγειλα από το Amazon και το παρέλαβα την περασμένη εβδομάδα. Άνοιξα το usb, το οποίο δεν ήταν κενό, αλλά είχε μέσα δεδομένα (σε κείμενα PDF). Ήθελα να στείλω το στικ πίσω, αλλά σκέφτηκα πως πρώτα θα ήταν καλύτερο να δω τι περιείχε. Δεν ξέρω να διαβάζω πολύ καλά αγγλικά, αλλά απ’ ό,τι καταλαβαίνω, είναι ένας κατάλογος απαχθέντων παιδιών! Πιθανότατα τα έχουν πιάσει προς εκμετάλλευση, και είναι τρομερά λυπηρό.

Μια εταιρεία CYΜ διευθύνει κατασκηνώσεις και αξιολογεί τα παιδιά. Παίρνουν το αδρενοχρώμιο και το πωλούν. Είναι πολλές εκατοντάδες σελίδες αλλά μπορώ να σας στείλω μερικές άμεσα. Υπάρχουν επίσης λίστες με ονόματα ενηλίκων και φωτογραφίες! Πιστεύω ότι είναι οι άνθρωποι που κρατούν τα παιδιά αιχμάλωτα.  Δεν μπορώ να βρω κανέναν εδώ που να με πιστεύει Αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Το ίδιο υποστηρίζει και ο Q. Οπότε έρχομαι σε εσάς, κ. Schäfer για να εκπροσωπήσετε την αλήθεια. Θα ήθελα επίσης να γράψω στον κ. Trump αλλά το ταχυδρομείο ελέγχεται. Υποθέτω ότι αυτό ισχύει και στην Γερμανία.

Δεν μπορώ να στείλω ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επειδή είμαι πολύ φοβισμένη τώρα, αυτοί είναι τρομεροί δολοφόνοι που βασανίζουν μικρά παιδιά, όπως γράφει και το QAnon. Διαβάζω για το QAnon εδώ και πολύ καιρό. Παρακαλώ βρείτε τρόπους να το δημοσιεύσετε αυτό δημόσια στο ιστολόγιό σας ή κάποια ιστοσελίδα. Βάση των ονομάτων των εταιρειών, έψαξα και βρήκα εταιρείες που φαινομενικά είναι σοβαρές και υπεύθυνες. Μπορείτε να δώσετε στον κ. Τραμπ την λίστα, με την ελπίδα να λήξουν τα βάσανα αυτών των ανθρώπων!!! Φοβάμαι πραγματικά πως σε περίπτωση που το γράμμα υποκλαπεί! Έχω και εγώ έναν γιο που είναι στην ίδια ηλικία με αυτά τα καημένα τα παιδιά.

Σας εύχομαι δύναμη και τους ευχαριστώ πολύ.

Steffi

(αν θέλετε να στείλω περισσότερες πληροφορίες, τότε πρέπει να είμαι προσεκτική! Γράψτε στο hominibus για παράδειγμα “Steffi επικοινώνησε, έτσι ώστε να το δω και να απαντήσω!!!)”

Δεν είναι σαφές ποιος ακριβώς είναι ο κ. Schäfer, αλλά είναι πιθανότατα κάποιος Γερμανός ερευνητής, δημοσιογράφος ή κάποιος που θα μπορούσε να εξετάσει και να διερευνήσει το περιεχόμενο των εγγράφων. Ο αποστολέας, η Steffi, φαίνεται ότι έλαβε τα έγγραφα κατά λάθος -κατά περίεργο τρόπο από μια παράδοση της Amazon. Και η Steffi αναφέρεται επίσης στο QAnon, το οποία ορισμένοι θεωρούν ως ένα είδος PSYOP, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι μια νόμιμη πηγή που συχνά διαρρέει επιβαρυντικές πληροφορίες και στοιχεία για βαθιά διαφθορά.

Ο αναγνώστης μπορεί αμέσως να σκεφτεί ότι, δεδομένης της αναφοράς του QAnon, θα μπορούσε να πρόκειται και για μια Ψυχολογική Επιχείρηση (Psy-Op) από μια υπηρεσία πληροφοριών ή μια στρατιωτική μονάδα. Όμως μια συγκεκριμένη κυρία που διεξήγαγε μια πρώτη εγκληματολογική έρευνα για τα δεδομένα και τις πληροφορίες που βρέθηκαν στα έγγραφα παρουσιάζει μερικούς αρκετά επιτακτικούς λόγους για τους οποίους φαίνεται να είναι γνήσια, η πραγματική υπόθεση.

Ο αναγνώστης μπορεί να δει ή να αποκτήσει τα υπόλοιπα έγγραφα μέσω της ιστοσελίδας “CovidTruths.co.uk – Adrenochrome Data Dump Child Trafficking” (Αρχεία 1 έως 9) και εδώ είναι τα συγκεκριμένα έγγραφα που ακολουθούν τα δύο που αναφέρονται νωρίτερα σε αυτή την ενότητα:

Ενώ το δίωρο βίντεο για το αδρενοχρώμιο φαίνεται να περιέχει κάποιους αβάσιμους ισχυρισμούς για πιθανούς ενόχους που εμπλέκονται στα εγκλήματα γύρω από την παραγωγή και την χρήση του, το μέρος που η γυναίκα περιγράφει την ανάλυση και την έρευνά της φαίνεται αρκετά πειστικό. Έχει υπότιτλο “Η συγκομιδή του αδρενοχρώματος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ” και μπορείτε να το δείτε από το σημείο 00:20:54 μέχρι το σημείο 1:08:45. Ο αναγνώστης ενθαρρύνεται έντονα να ακούσει αυτή την ανάλυση που ανοίγει τα μάτια και αποκαλύπτει το εύρος και την έκταση αυτής της επιχείρησης εμπορίας παιδιών και συγκομιδής αδρενοχρώματος από αυτή την σκοτεινή οντότητα που ονομάζεται CYM Corporation.

Αν και το βίντεο είναι κάπως μεγάλο, είναι προτιμότερο να το δείτε ολόκληρο. Παραθέτουμε ορισμένα βασικά σημεία και παρατηρήσεις σχετικά με αυτή την πολύ ανησυχητική επιχείρηση σύμφωνα με τα έγγραφα που διέρρευσαν, ξεκινώντας από το πρώτο.

Μια βασική παρατήρηση που κάνει η αναλύτρια είναι ότι τα έγγραφα, τα οποία φαίνεται να χρονολογούνται κυρίως από το 2020 έως το 2021, είναι δακτυλογραφημένα με γραφομηχανή. Κάνει την παρατήρηση ότι τα ίδια γράμματα εμφανίζονται ελαφρώς διαφορετικά, γεγονός που τεκμηριώνει περαιτέρω την χρήση γραφομηχανών για την συμπλήρωση των δεδομένων. Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι ο λόγος για τον οποίο αυτοί που τα δημιούργησαν με την χρήση γραφομηχανών ήταν η εισαγωγή αυτών των δεδομένων και πληροφοριών με τέτοιο τρόπο, που δεν θα άφηνε “ψηφιακά ίχνη” (τα οποία θα μπορούσαν να χακαριστούν ή να προσπελαστούν ηλεκτρονικά)- ο ισχυρισμός αυτός θα ήταν απολύτως λογικός δεδομένου του άκρως ανησυχητικού και άκρως εγκληματικού χαρακτήρα τους.

Περίπου 13 σελίδες του πρώτου εγγράφου φέρουν την ονομασία “ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ” και απαριθμούν την ταυτότητα εκατοντάδων παιδιών, συμπεριλαμβανομένων του ονοματεπώνυμού τους, της ημερομηνίας γέννησης, της χώρας καταγωγής, της ομάδας αίματος, του χρόνου κράτησης (σε μήνες), της “ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΑΣ” (που κυμαίνεται από Α++ έως Β- και Ο), της τρέχουσας θέσης κράτησης (φαίνεται ότι πρόκειται για συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, ορισμένες από τις οποίες είναι πραγματικά στρατιωτικά στρατόπεδα), της ημερομηνίας “ΠΡΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ” (δηλ, η προγραμματισμένη ημερομηνία που πρόκειται να θανατωθούν), το αν έχουν τάσεις αυτοκτονίας ή όχι, η “ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ” (προφανώς ο μέσος όρος της ημερήσιας εκχυλισμένης αδρενοχρωμίας τους σε mg) και η “ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ” τους.

Τα θύματα φαίνεται να προέρχονται κυρίως από τέσσερις χώρες: τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Μεξικό και την Κόστα Ρίκα. Η σελίδα 14 του πρώτου εγγράφου παρέχει μια “ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ” (για το ακατέργαστο αδρενοχρώμιο) για τα “ΚΥΡΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ”, η οποία περιλαμβάνει τον συνολικό αριθμό των κρατουμένων ανά χώρα για κάθε κέντρο, την συνολική παραγωγή [εκχυλισμένου] αδρενοχρώματος (σε mg), καθώς και την μέση ηλικία των κρατουμένων (θυμάτων), η οποία ανέρχεται κυρίως σε 8 έως 9 έτη.

Οι σελίδες 15 έως 30 είναι μονόφυλλα σε επιστολόχαρτο της εταιρείας με το λογότυπο πάνω αριστερά που γράφει: “CYM” με μεγάλα γράμματα και με ένα λογότυπο που φαίνεται να είναι μια σταγόνα αίματος ακολουθούμενη από το κείμενο “THE CYM CARING CORP. Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΗΤΑ. Η ΝΕΟΤΗΤΑ ΕΊΝΑΙ ΧΡΗΜΑ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”. Στο πάνω δεξιά μέρος του επιστολόχαρτου αναγράφεται η φράση “ADRENOCHROME” με μεγάλο μέγεθος γραμματοσειράς. Όλες οι επιστολές φέρουν την ένδειξη και την ημερομηνία “Νέα Υόρκη, 5 Ιουλίου 2020” και είναι ουσιαστικά εκθέσεις παραγωγής για το αδρενοχρώμιο, οι οποίες περιλαμβάνουν τιμοκαταλόγους, ποιότητα, ελάχιστες ποσότητες παραγγελίας και τιμή σε $US ανά mg.

Αυτές οι επιστολές υπογράφονται από τον “C.S. Yorington, Διευθύνων Σύμβουλο και Ιδρυτή της CYM” μετά τον τελικό χαιρετισμό, ακολουθούμενη από την διεύθυνση της επιχειρηματικής οντότητας στην περιοχή του υποσέλιδου που γράφει “The CYM. Corporation HQ: 725 5th Ave. New York, NY 10022, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Γραφείο 292 Παραδόσεις: 200 Forbes St #200, Annapolis, MD214, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής”. Το υποσέλιδο αναφέρει επίσης: “Η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία: CYM ®, η οποία είναι καταχωρισμένη με εμπορικό σήμα, αριθμός μητρώου: 5475570”. Η κυρία αναλύτρια δείχνει στο βίντεο ότι η διεύθυνση στην 5η λεωφόρο οδηγεί στον περίφημο Πύργο Τραμπ, αλλά σημειώνει ότι ακριβώς απέναντι υπάρχει ένα κατάστημα “Abercrombie & Fitch”, το οποίο αποτελεί προφανώς βιτρίνα για πιθανή εμπορία παιδιών και είναι πιο πιθανό να είναι η τοποθεσία του γραφείου.

Χρησιμοποιώντας το Google Maps, (εικ. κάτω) η δεύτερη διεύθυνση η οποία φαίνεται να είναι για “Παραδόσεις (αδρενοχρώματος)” στο Maryland στην Forbes St παραπέμπει στην ακόλουθη περιοχή που φαίνεται να είναι ένα παιδιατρικό κέντρο δίπλα σε ένα οικογενειακό οδοντιατρικό κέντρο.

Η πρώτη σελίδα αυτού του δεύτερου εγγράφου που διέρρευσε αρχίζει με μια πολύ ανησυχητική [συνοπτική] “ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ” για τα “ΚΥΡΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΥΛΑΞΗΣ” με στοιχεία για κάθε τρίμηνο του 2019, με συνολικό αριθμό 392 νεκρών νέων. Ακολουθούν 8 σελίδες με τα ονόματα και τις λεπτομέρειες των συγκεκριμένων θυμάτων.

Οι σελίδες 10 έως 17 φέρουν τον τίτλο “Ειδικό Ιατρικό Σώμα Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών” και φαίνεται να κατατάσσουν την απόδοση του “ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ” σε κλίμακα αξιολόγησης με το όνομα του Κέντρου (τοποθεσία/όνομα στρατοπέδου) και τον βαθμό κάθε υπαλλήλου. Το πλέγμα μορφοποίησης είναι λίγο ασαφές και δεν είναι πλήρως αποκρυπτογραφημένο, σημειώνει η αναλύτρια. Παρατηρεί κάποια ονόματα στρατοπέδων από αυτές τις σελίδες, όπως Camp Callen, Camp Stoneman, Fort Ord και Fort Tejon – πρώην στρατιωτικές βάσεις που υποτίθεται ότι δεν λειτουργούν πλέον, αλλά θα μπορούσαν να προορίζονται για αυτές τις κακόβουλες δραστηριότητες.

Οι σελίδες 18 έως 39 αποτελούνται από ανακοινώσεις “ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ” για 22 υπαλλήλους (όλοι “φύλακες”) με έδρα διάφορα κέντρα κράτησης. Κάθε φύλλο έχει την περιγραφή της θέσης εργασίας, το βαθμό, τη φωτογραφία και άλλες λεπτομέρειες για κάθε δεσμοφύλακα. Στο τέλος κάθε φύλλου αναφέρεται: “Σημειώστε ότι η επόμενη σύσταση πρέπει να γίνει πέντε χρόνια μετά την πραγματική προαγωγή του συγκεκριμένου υπαλλήλου. Προτείνετε αυτές σε…”, ακολουθούμενη από το όνομα ενός προσώπου και τη διεύθυνση (προφανώς των συγκεκριμένων στρατοπέδων/κέντρων κράτησης). Όλες είναι υπογεγραμμένες ως “John Halstead”. Υπάρχει επίσης μια στρογγυλή σφραγίδα στο κάτω δεξιά μέρος κάθε σελίδας, η οποία γράφει “100% Pure Natural”, πιθανότατα αναφερόμενη στην ποιότητα του προϊόντος αδρενοχρώματος.

Στις σελίδες 40 έως 47 παρατίθενται στοιχεία για κάθε εργαζόμενο, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, του ονοματεπώνυμου και της ημερομηνίας γέννησης. 

Η αναλύτρια αναρωτιέται αν αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν πραγματικά και αν υπάρχουν, πώς είναι σε θέση να επιτελούν ένα τόσο αποτρόπαιο έργο. Είναι αρκετά πιθανό να έχουν χρησιμοποιηθεί ψευδώνυμα για αυτούς τους υπαλλήλους της CYM.

Το επόμενο έγγραφο αρχίζει με μια σύντομη επιστολή που απευθύνεται στον ίδιο Dirk Schäfer στο Βερολίνο. Στην επιστολή, η διαρροή, η Steffi, εμφανίζεται μπερδεμένη και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κανείς δεν βοηθάει αυτά τα παιδιά, υποστηρίζοντας επίσης ότι ο Schäfer γνωρίζει όλους τους δράστες (κάτι που θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι βρίσκεται σε υψηλόβαθμο επίπεδο των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών). Η Steffi λέει επίσης ότι “τα πρόσωπα μπορούν να φανούν στο διαδίκτυο”, υπονοώντας ενδεχομένως τα πρόσωπα των δεσμοφυλάκων. Στην συνέχεια, κάνει την έκκληση “Δεν μπορεί κανείς να προειδοποιήσει τους γονείς;”. Και κοντά στο τέλος δηλώνει: “Για ό,τι μου συμβεί, θα απευθυνθώ στην Ρωσική πρεσβεία στο Βερολίνο!”.

Το έγγραφο ακολουθείται από μεγάλους πίνακες που εκτείνονται από το 2007 έως το 2019 με οικονομικά ποσά σε ευρώ. Η αναλύτρια αναφέρει ότι τα ποσά αυτά αντιπροσωπεύουν εκατομμύρια ευρώ. Η αναλύτρια συνεχίζει την ανάλυσή της στα άλλα έγγραφα, τα οποία περιλαμβάνουν σελίδες επί σελίδων με δεδομένα, πίνακες και άφθονες πληροφορίες. Στα έγγραφα περιλαμβάνονται πολλοί κωδικοί που πιστοποιούν τον τρόπο με τον οποίο η οργάνωση CYM χειρίζεται τις υποθέσεις της, σημειώνει πριν δηλώσει ότι πιστεύει ότι πρόκειται για σκόπιμη, (κι όχι τυχαία) διαρροή που έγινε από “κάποιον που θέλει να το εκθέσει”.

Άλλα έγγραφα αποκαλύπτουν στοιχεία και επιχειρήσεις για την Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ένα από αυτά τα έγγραφα αποκαλύπτει ένα έγγραφο αποστολής του αδρενοχρώματος από την CYM Deutschland προς το επίσημο Υπουργείο Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου. Η διεύθυνση που αναφέρεται στο έγγραφο αποστολής – 39 Victoria Street, London, SW1H 0EU, United Kingdom – οδηγεί πράγματι στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας.

Το έγγραφο αναφέρει “Invoice to follow” το οποίο υποθέτει ότι πρόκειται για την παράδοση και την πώληση του αδρενοχρώματος στο Υπουργείο Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου. Δεδομένου ότι το αδρενοχρώμιο δεν φαίνεται να χρησιμοποιείται για συγκεκριμένη ιατρική θεραπεία ανθρώπινων ασθενών, ούτε καν αναφέρεται στον ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) του Ηνωμένου Βασιλείου, παραμένει μάλλον παράξενο γιατί να ήθελαν να το αγοράσουν;

Εμφανίζοντας σελίδες και από άλλα έγγραφα, η αναλύτρια δείχνει κάποιες που περιέχουν κωδικούς για διάφορες αγορές προϊόντων για την επιχείρηση, όπως συστήματα αερισμού σώματος, θωρακίσεις σώματος, προϊόντα ασφαλείας με ακτίνες Χ. Διασταυρώνοντας ορισμένους από τους κωδικούς, βρήκε έναν που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτός αφορούσε εξοπλισμό που σχετιζόταν με τον πόλεμο του Ιράκ, όπως είχε διαρρεύσει προηγουμένως από το Wikileaks σε σχέση με αποστολές από στρατιωτικές μονάδες, συγκεκριμένα από το HHC 336 TRANS GROUP (WSXVAA). Δεν είναι σίγουρη γιατί προέκυψε αυτό.

Είδε και άλλα είδη προϊόντων στον κατάλογο από τα έγγραφα που διέρρευσαν. Άλλες πληροφορίες από τις διαρροές περιλάμβαναν φύλλα προϊόντων από έναν ιστότοπο Made-in-China, ο οποίος φαίνεται να είναι ένας ιστότοπος προμηθευτών χονδρικής πώλησης παρόμοιος με το Alibaba. Τα φύλλα για μερικά μάλλον παράξενα προϊόντα περιλάμβαναν μια “κεφαλή πυρσού πλάσματος”, απολυμαντικά χεριών και ιατρικές σακούλες για πτώματα /νεκρούς.

Ένα άλλο περίεργο ήταν ένα προϊόν “ένας παράγοντας που χρησιμοποιείται για την συγκέντρωση της ροής του αίματος από μια ανοιχτή πληγή” περιέγραψε, ενώ έδειξε ένα στιγμιότυπο οθόνης του πανομοιότυπου προϊόντος από τον ιστότοπο Made-in-China. Η τελευταία σειρά εγγράφων που περιγράφει η αναλύτρια είναι ίσως ακόμη πιο ανησυχητική, γιατί έχει να κάνει με το “Κυνήγι” των κρατούμενων παιδιών.

Ο αναλυτής παρουσιάζει και σχολιάζει αυτό το πολύ ανησυχητικό αρχείο που χωρίζεται σε δύο μέρη: “ΤΟ CYM ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ” που απαριθμεί τις τοποθεσίες κυνηγιού σε πολιτείες σε όλες τις ΗΠΑ (15 σελίδες) και ακολουθεί η “Λίστα Κυνηγιού” με το πλήρες όνομα κάθε παιδιού-θύματος, την τοποθεσία (πολιτεία και πόλη), την ημερομηνία γέννησης, την ομάδα αίματος, την ταυτότητα κρατουμένου και την ημερομηνία σύλληψης (όλα από το 2021).

Στην πρώτη εικόνα με το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης από το έγγραφο που διέρρευσε, εμφανίζεται η πρώτη από τις 15 σελίδες των προγραμματισμένων κυνηγετικών πάρτι ανά τοποθεσία (πόλεις με ταχυδρομικούς κώδικες) για τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2021, οι οποίες ανέρχονται συνολικά σε 588.

Το δεύτερο στιγμιότυπο οθόνης δείχνει την πρώτη από τις 10 σελίδες του καταλόγου των παιδιών που έχουν οριστεί για εκτέλεση σε αυτές τις τοποθεσίες κυνηγιού, με κάποια από αυτά να είναι μόλις 6 ή 7 ετών.

“Η ελίτ παραγγέλνει συγκεκριμένα παιδιά που έχουν συγκεκριμένη εμφάνιση ή ηλικία ή φύλο και που θέλουν να συμμετέχουν σε αυτά τα κυνηγετικά πάρτι”, εξηγεί ο αναλυτής στο βίντεο, αφού αναφέρει ότι “γι’ αυτούς αυτά τα παιδιά δεν έχουν καμία αξία και διατίθενται με αυτόν τον τρόπο. Όσο ενοχλητικό κι αν είναι αυτό, πρέπει να το φέρουμε στο φως”.

Στην συνέχεια, παρακαλεί το κοινό να κατεβάσει και να μοιραστεί αυτά τα αρχεία για να ευαισθητοποιηθεί. Παρόλο που τέτοιου είδους ανθρώπινες ομάδες κυνηγιού μπορεί να φαίνονται φανταστικές όπως αυτές που απεικονίζονται στο βιβλίο νεαρών ενηλίκων “The Hunger Games” και στην ομώνυμη ταινία του 2012, καθώς και στην ταινία του 1932 “The Most Dangerous Game” (Το πιο επικίνδυνο παιχνίδι), ένα τέτοιο “άθλημα” έχει υπάρξει στα χρονικά της ιστορίας.

Αν και κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα παραδεχόταν ποτέ ότι συμμετέχει σε τέτοιες εκδηλώσεις, ο Αμερικανός δημοσιογράφος και συγγραφέας Hunter S. Thompson αναφέρθηκε κάποτε αόριστα στο αποτρόπαιο αυτό άθλημα κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης με τον παρουσιαστή του talk show David Letterman τον Νοέμβριο του 1988.

Για πιο απτές αποδείξεις ότι η ελίτ θέλει να σκοτώνει ή να θυσιάζει ανθρώπους, δεν έχετε παρά να δείτε την παραδοχή του πρώην υψηλόβαθμου τραπεζίτη της ελίτ Ρόναλντ Μπέρναρντ, ο οποίος τώρα έγινε πληροφοριοδότης. Μόλις ο Bernard είχε φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο στον παγκόσμιο τραπεζικό κλάδο, προσκλήθηκε σε ένα “ειδικό πάρτι” στο οποίο θα μπορούσε να κάνει μια παιδική θυσία. Αυτό ήταν το σημείο καμπής γι’ αυτόν. Παρακολουθήστε το παρακάτω σύντομο απόσπασμα από μια μεγαλύτερη συνέντευξη, όταν καταρρέει περιγράφοντας την φρίκη του να τον καλέσουν σε μια τέτοια εκδήλωση:

Μένει να δούμε αν οι πληροφορίες που παρέχονται στην διαρροή της CYM Corporation θα οδηγήσουν σε ουσιαστικά συμπεράσματα και αν ήταν/είναι πράγματι μια πραγματική επιχείρηση.

9. Επιχείρηση Υπόγειος Σιδηρόδρομος του Tim Ballard.

Ο προαναφερόμενος Tim Ballard, του οποίου η γενναιότητα στην πραγματική ζωή έχει αποτυπωθεί στην ταινία “The Sound of Freedom”, ίδρυσε την μη κερδοσκοπική οργάνωση “Operation Underground Railroad”, συντομογραφία O.U.R. (ourrescue.org), η οποία είναι μια οργάνωση κατά της σεξουαλικής εμπορίας ανθρώπων.

“Υπάρχουμε για να σώζουμε τα παιδιά από την εμπορία και την σεξουαλική εκμετάλλευση”, εξηγεί η σελίδα.

Η οργάνωση δεν περιορίζεται μόνο στην διάσωση παιδιών θυμάτων ή επιζώντων της εμπορίας ανθρώπων, αλλά και στην βοήθειά τους να λάβουν την απαραίτητη μεταγενέστερη φροντίδα και στην προσπάθειά της να τα ταιριάξει με οικογένειες που θα τα φροντίζουν. Η O.U.R. βρίσκεται σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Twitter, το YouTube, το Instagram, το TikTok και το LinkedIn.

Δεν υπάρχουν πολλοί οργανισμοί αυτού του εύρους και αυτής της φύσης. Αναμφίβολα, μπορούν να ακουστούν περισσότερο, οπότε ο αναγνώστης καλείται θερμά να συμμετάσχει στο να διασφαλίσει ότι αυτή η οργάνωση θα κερδίσει περισσότερη προσοχή και θα μεγαλώσει σε μέγεθος και πεδίο δράσης για να διασώσει περισσότερα εξαφανισμένα και εκμεταλλευόμενα παιδιά που υποφέρουν στα σκοτεινά αυτά μέρη.

10. Μην είστε μέρος του προβλήματος, αλλά μέρος της λύσης.

Το παραπάνω απόσπασμα από τον Martin Luther King Jr. είναι αρκετά ταιριαστό δεδομένου του βαρέως θέματος που εξετάζουμε.

Παρόλο που το θέμα της εμπορίας ανθρώπων και ειδικότερα της εμπορίας παιδιών για σεξ είναι εξαιρετικά πολύ σκοτεινό για να το σκεφτούμε ή ακόμη και να αναγνωρίσουμε την ύπαρξή του, είναι υποχρέωση και καθήκον μας ως ανθρώπινο είδος να προστατεύσουμε τα πολύτιμα παιδιά μας από τα αρπακτικά που το μόνο που επιθυμούν είναι να τα κακοποιήσουν και να τα ξεφορτωθούν με τον χειρότερο τρόπο.

Η αγνόηση του προβλήματος ή η προσποίηση ότι δεν υπάρχει, δεν θα το εξαφανίσει. Είναι πολύ εύκολο να πούμε ότι αυτό “δεν με αφορά” και ότι “συμβαίνει μόνο σε άλλους”. Αυτό όμως είναι ανόητο. Κάθε μέρα παιδιά απαγάγονται, κακοποιούνται και δολοφονούνται. Το επόμενο παιδί μπορεί να είναι το δικό σας. Πρέπει να φροντίζουμε όχι μόνο τα δικά μας παιδιά, αλλά και των γειτόνων μας, ακόμη και ων ξένων. Αυτό απαιτεί πρώτα να είστε ενήμεροι και σε εγρήγορση σχετικά με το πρόβλημα. Σημάδια υπάρχουν παντού γύρω μας, συμπεριλαμβανομένων όσων επικοινωνούνται -άμεσα ή έμμεσα- από τα παιδιά μας και τους άλλους.

Η πανδημία Covid-19 επέφερε σημαντική αύξηση της ψυχολογικής κακοποίησης των παιδιών μας κατά την διάρκεια των σκληρών μέτρων, όπως το κλείσιμο των σχολείων και η απομόνωση με την μορφή “Μένουμε Σπίτι”. Αυτό εξέθεσε περαιτέρω τα παιδιά σε διαδικτυακούς επιτήδειους, καθώς οι γονείς συχνά προσπαθούσαν απλώς να ασχοληθούν με τα δικά τους επαγγελματικά καθήκοντα. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε εσείς, ο αναγνώστης, για να βοηθήσετε και να γίνετε μέρος της λύσης και όχι να μείνετε εντελώς παθητικός και αδιάφορος ως μέρος του προβλήματος;

Αν έχετε δικά σας παιδιά, υπάρχουν δύο βασικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Πρώτον, να έχετε υψηλή επίγνωση της κατάστασης (δηλαδή να προσέχετε πραγματικά το άμεσο περιβάλλον σας), ιδίως όταν βρίσκεστε σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους και όταν ταξιδεύετε με τα παιδιά σας. Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να απαγάγει ένα παιδί κάποιο “αρπακτικό”.

Δεύτερον, να ενδιαφέρεστε πιο σοβαρά για την ζωή τους, για τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφονται και αλληλεπιδρούν -ειδικά στο διαδίκτυο και με την χρήση έξυπνων συσκευών και εφαρμογών. Πολλοί παιδεραστές/αρπακτικά παραμονεύουν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Instagram, το Tik Tok και το Discord, μεταξύ άλλων, για να συνδεθούν με παιδιά. Επομένως, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον τρόπο που τα παιδιά σας χρησιμοποιούν αυτές τις πλατφόρμες και με ποιους αλληλεπιδρούν. Το Operation Underground Railroad (O.U.R.) διαθέτει μαθήματα εκμάθησης για την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Να εξοικειωθείτε και να εμπλακείτε πιο στενά με το τι πραγματικά συμβαίνει στο σχολείο του παιδιού ή του εφήβου σας. Τι διδάσκονται -ιδιαίτερα όσον αφορά την σεξουαλική αγωγή και την ιδεολογία των φύλων και τον τρανσεξουαλισμό. Τι είδους υλικά και βιβλία χρησιμοποιούν στις τάξεις τους; Ερευνήστε αν λαμβάνει χώρα οποιουδήποτε είδους “ιδιαίτερη μεταχείρηση” από τους εκπαιδευτικούς, τους συμβούλους ή ακόμη και τους διευθυντές.

Συμμετέχετε στην κοινότητά σας. Μάθετε ποιες πηγές είναι διαθέσιμες στην κοινότητά σας που προωθούν την προστασία των παιδιών και πού μπορείτε να αναφέρετε την εξαφάνιση ενός παιδιού (σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο). Αν δείτε κάτι καταχρηστικό ή εξαιρετικά ύποπτο να συμβαίνει σε ένα παιδί ή έφηβο, δώστε προσοχή και καλέστε το 100 αν κρίνετε πως πρέπει. Είναι προτιμότερο να κάνετε ένα λάθος παρά να έχετε χάσει την ευκαιρία να κάνετε την διαφορά και να σωθεί ένα παιδί.

Μπορείτε να αναφέρετε πληροφορίες για πιθανές απαγωγές, απαγωγές ή φυγάδες σε διάφορες τηλεφωνικές γραμμές. Η κλήση στο αστυνομικό τμήμα είναι ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος.

“Στον Καναδά, ένα παιχνίδι έχει πολλαπλούς κανονισμούς για την ασφάλεια των παιδιών, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μηδενικούς”, αναφέρει το Καναδικό Κέντρο Προστασίας Παιδιών πριν αναρωτηθεί “Γιατί τα παιδιά δεν προστατεύονται στο διαδίκτυο όπως προστατεύονται όταν είναι εκτός σύνδεσης;”. Η ανάρτησή τους με τίτλο “Αναφορές για διαδικτυακή σεξουαλική προσέλκυση καναδικών παιδιών αυξήθηκαν κατά 815% σε πέντε χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία του Cybertip.ca” πιστοποιεί το εύρος του αυξανόμενου προβλήματος μαζί με άλλες διαδικτυακές βλάβες.

Βοηθήστε στην υποστήριξη των επιζώντων. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό, από δωρεές σε κέντρα αποκατάστασης μέχρι την υιοθεσία ενός παιδιού.

Πηγαίνετε να δείτε την ταινία “Ο ήχος της ελευθερίας”.

Και το πιο σημαντικό… μην τα ξεχάσετε όλα αυτά σε λίγες ημέρες!

***
@Dan Fournier / 06-2023

Millions of Children are abducted and trafficked each year, The Sound of Freedom movie exposes the epidemic / (δείτε στον σύνδεσμο για περισσότερα βίντεο και πηγές)

Μελέτησε σχετικά άρθρα: Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ DULCE

Να δείτε και την ταινία Human Trafficking (2005) (στα πλοκάμια της πορνείας)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου