Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 16, 2023

Κρήτη: Τι ισχυρίστηκε η μητέρα που άφησε στο σπίτι μόνα τα 8 ανήλικα παιδιά της

Ελεύθερη αφέθηκε από τον Εισαγγελέα η 31χρονη μητέρα στο Ηράκλειο Κρήτης που είχε αφήσει μόνα στο σπίτι τα 8 παιδιά της, ηλικίας από 3 μηνών ως 13 ετών, χωρίς επίβλεψη ενηλίκου. Τι ισχυρίστηκε.
 Στη σύλληψη μιας μητέρας οκτώ παιδιών, τα οποία είχε αφήσει μόνα τους στο σπίτι, χωρίς επίβλεψη ενηλίκου προχώρησαν οι αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης.


Γείτονες της 31χρονης μητέρας κάλεσαν την Αστυνομία όταν αντιλήφθηκαν ότι η 31χρονη είχε αφήσει μόνα στο σπίτι τα 8 παιδιά της, ηλικίας 13 χρονών το μεγαλύτερο και μόλις 3 μηνών το μικρότερο.

Άμεσα επενέβη η Αστυνομία που οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα τη νεαρή γυναίκα με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο, ενώ και ο πατέρας των παιδιών έλειπε από το σπίτι.


Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, η 31χρονη ισχυρίστηκε ότι είχε μεταβεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πατέρας της και για αυτόν τον λόγο είχε αφήσει μόνα τα παιδιά της.


Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν το συγκεκριμένο γεγονός έχει ξαναγίνει ή εάν πρόκειται για ένα περιστασιακό συμβάν.


Τα 8 παιδιά οδηγήθηκαν στη γιαγιά και σε οικεία πρόσωπα της οικογένειας, ωστόσο ο εισαγγελέας άφησε στη συνέχεια ελεύθερη τη μητέρα να επιστρέψει στα ανήλικα παιδιά της, ορίζοντας δικάσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου