Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 17, 2023

Αντίστροφη μέτρηση: Εν μέσω απελπισίας παρουσίασαν την λύση για την Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ τρόμου

Στην δύσκολη ώρα οι άνθρωποι λένε «ναι» στα πάντα, χωρίς να

λαμβάνουν υπόψη πιθανούς κινδύνους!!!

Η τεχνητή υπερνοημοσύνη δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα στον κόσμο!!!


Ήδη την παρουσιάσουν ως σωτήρα απέναντι στην υποτιθέμενη κλιματική κρίση και απέναντι στις φωτιές και στις πλημμύρες, γύρω από τις οποίες επικρατεί, εν τίνι μέτρω, μυστήριο!


«Πως μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να υποστηρίξει την προσαρμογή, την ανθεκτικότητα και την διατήρηση της βιοποικιλότητας;». Τις λύσεις στο μέγιστο θέμα για την επιβίωση της ανθρωπότητας μπορούν να δώσουν, όπως διατείνονται, συγκεκριμένοι επιστήμονες, που συμμετείχαν στο συνέδριο του Economist στην Θεσσαλονίκη!


Όπως λένε: «Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να υποστηρίξει τις προσπάθειες μετριασμού της κλιματικής αλλαγής μέσω της απομάκρυνσης του άνθρακα, με την χρήση τόσο τεχνολογικών, όσο και περιβαλλοντικών μεθόδων».


Θα της δοθεί εξουσία τόσο για την πρόβλεψη όσο και την αντιμετώπιση των καταστροφών, λένε, και πως μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση και μοντελοποίηση  βραχυπρόθεσμων φαινομένων, όπως τα μετεωρολογικά.


Υπόσχονται στον κόσμο, ο οποίος στην δύσκολη ώρα δέχεται τα πάντα για να πάρει την ζωή του πίσω, ακρίβεια ως προς τον χρόνο εκδήλωσης ακραίων φαινομένων, μιας χιονόπτωσης ή στον υπολογισμό του βροχομετρικού ύψους, προκειμένου να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση, πρόληψη και εκκένωση των περιοχών που κινδυνεύουν: «Τα μοντέλα εξελίσσονται. Η επιστήμη αποκτά νέα όπλα, εκείνο που έχει σημασία είναι η αξιοποίησή τους», τονίζουν επιστήμονες του συνεδρίου, προσθέτοντας πως η επικοινωνία με τα συστήματα της τεχνολογίας θα γίνεται αρχικά μέσω των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G)!


Υπογραμμίζουν βέβαια την φοβία ως προς την υιοθέτηση των εν λόγω επιστημονικών όπλων, καθώς έχουν εκφραστεί έντονες ανησυχίες για την υπερνοημοσύνη που επιδιώκεται να αναλάβει πλήθος εξουσιών στον πλανήτη, αν όχι όλες!!!


Χρησιμοποιώντας δορυφορική τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να παρακολουθεί τα πάντα πάνω στην επιφάνεια της γης και να δρα ακαριαία ενάντια σε ό,τι θεωρεί εχθρικό! Τι ακριβώς θα θεωρείται άραγε εχθρικό για αυτήν;;;








Δείτε και διαβάστε από το ΕΛ για την τεχνητή νοημοσύνη και τα συμπεράσματα δικά σας:


Η Αλήθεια για την Τεχνητή Νοημοσύνη


Ο Χαράρι, τα ομολογεί όλα για τεχνητή νοημοσύνη και ΜΑΤΡΙΞ:

 

«Η τεχνητή νοημοσύνη θα ζει παντού»

 

 

«Η τεχνητή νοημοσύνη έρχεται! Θα είναι μία φανταστική εποχή»

 

 

Μασκ: Εκπαιδεύουν την τεχνητή νοημοσύνη να «λέει ψέματα»

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου