Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 23, 2023

Ακούγοντας Μπομπ Μάρλεϊ και παραγγέλνοντας ντελίβερι πέρασαν τη νύχτα τα πρόβατα που κατανάλωσαν την κάνναβη στο Βόλο😂😂😂

Ακούγοντας Pink Floyd και Bob Marley και παραγγέλνοντας ντελίβερι φέρεται να πέρασαν την χθεσινή βραδιά τα πρόβατα που εισέβαλλαν σε καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης κοντά στο Βόλο, όπως αναφέρουν σημερινές πληροφορίες.
 Σύμφωνα με τον κτηνοτρόφο στον οποίο ανήκουν, όταν επισκέφθηκε τα πρόβατα του το βράδυ, τα βρήκε να έχουν πλέξει τα μαλλιά τους ράστα, να έχουν ανάψει φωτιά και να ακούνε Floyd και ρέγγε τραγούδια όπως το «Legalize It».

Όπως είπε, τα πρόβατα τού έκαναν και τεράστιο λογαριασμό σε ντελίβερι παραγγέλνοντας κυρίως κρέπες με μερέντα από κοντινή κρεπερί.


Κάποια από τα πρόβατα μάλιστα το έριξαν στη φιλοσοφία, αφού ακούστηκε ένα να ρωτάει «κι αν αντί να γυρίζουμε εμείς γύρω από τη σούβλα η σούβλα γυρίζει γύρω από μας;» με ένα άλλο να λέει «πωωωω δικέ μου τι είπες τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου