Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 19, 2023

Ο Κουβανός Ironman που σταμάτησε την πυγμαχία μετά από μια τραγωδία

Πλέον είναι περισσότερο performer και διάσημος στα social media
 Ο Lino Tomasén, ένας 32χρονος καλλιτέχνης του δρόμου, γνωστός ως «Ο Κουβανός Ironman», χτυπά τον εαυτό του με ένα βαρύ σφυρί περίπου 1.000 φορές την ημέρα.



Ο αποκαλούμενος Κουβανός Ironman κέρδισε για πρώτη φορά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης το 2020, όταν ένα βίντεο που τον δείχνει να χτυπά τα μπράτσα και τους αγκώνες του σε τσιμεντένιους τοίχους έγινε viral.

Από τότε, η φήμη του αυξάνεται σταθερά. Αυτές τις μέρες, έχει πάνω από 100.000 followers στο Instagram και βγάζει τα προς το ζην κάνοντας παραστάσεις δρόμου στις οποίες δείχνει την απίστευτη δύναμή του.

Τις περισσότερες φορές κάνει push-ups με ένα άλλο άτομο στην πλάτη του και χρησιμοποιεί ένα μεγάλο σφυρί για να χτυπήσει τους καρπούς και τις κνήμες του ή βάζει κάποιον άλλο να το κάνει για να αποδείξει ότι η δοκιμασία δεν είναι σικέ.

Ο Ironman ισχυρίζεται ότι άρχισε να προετοιμάζει το σώμα του χτυπώντας τον εαυτό του με ένα σφυρί όταν ήταν μόλις 15 ετών. Από τότε έχει αντέξει εκατομμύρια χτυπήματα σφυριού και ισχυρίζεται ότι έχει ανοσία στον πόνο. Αλλά γιατί κάποιος να αρχίσει να χτυπά τον εαυτό του με ένα σφυρί; Λοιπόν, ο Tomasén το έκανε για να προετοιμάσει το σώμα του για την πυγμαχία, μια καριέρα που έκτοτε άφησε πίσω του.

«Είχα 27 αγώνες που κέρδισα με νοκ άουτ στο Μεξικό, αλλά αποσύρθηκα γιατί στον τελευταίο αγώνα, δυστυχώς έσπασα το κρανίο ενός αντιπάλου και πέθανε ακαριαία», είπε ο Κουβανός Ironman στο Reuters. «Τα χρήματα που κέρδισα στους αγώνες μου, υπολογίζοντας το ποσό των περίπου 100 χιλιάδων δολαρίων, τα έδωσα στην οικογένειά του και υποσχέθηκα να μην ξαναπαλέψω ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου