Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 19, 2023

Πού είναι σήμερα η Valeria Lukyanova, που την αποκαλούσαν η Ουκρανή Barbie

Αν αναρωτιέστε ζει και βασιλεύει
 ια όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε, η Valeria Lukyanova είναι ένα μοντέλο από την Ουκρανία που έχει καταιγίσει τον κόσμο των social media λόγω της απίστευτης ομοιότητάς της με μια κούκλα Barbie.

Αυτή τη στιγμή, έχει 1,9 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Είναι γνωστή στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ως «Human Barbie».

Όπως αναφέρουν διάφορα μέσα ενημέρωσης, η Valeria έχει υποβληθεί σε πολλές αισθητικές επεμβάσεις στο παρελθόν για να μοιάζει με κούκλα Barbie.

Για να δημιουργήσει μια τέλεια εικόνα κούκλας χρησιμοποιεί μακιγιάζ και φακούς επαφής πάνω από τα φυσικά μάτια της. Σε μια συνέντευξη του 2017 στο InStyle, το μοντέλο από την Ουκρανία μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και είπε: «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ χαρούμενα.Έκανα πεζοπορία και πήγα για τουρισμό. Πάντα μου άρεσε η αστρονομία. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ πλούσια» και πώς να μην ήταν αφού προέρχεται από πλούσια οικογένεια. Και ίσως για αυτό να είχε τόσα χρήματα για επεμβάσεις. Πάντως σήμερα ζει και βασιλεύει και είναι έτσι:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου